Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második terhesség után a nők...

Második terhesség után a nők könnyebben esnek teherbe?

Figyelt kérdés
Valahol hallottam, hogy miután már született egy gyerek, könnyebben esnek teherbe a nők. Lehet, hogy hülyeség, de kíváncsi vagyok rá, van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata. Nagyobb esély van így terhességre megszakításos "védekezéssel" is?
2024. máj. 19. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez változó. Nekem pont az ellentétje volt. Az első szinte egyből összejött. A második majdnem egy év. A harmadikra meg 5 évet vártunk.
2024. máj. 19. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Első rögtön, a második 9 hónap alatt, a harmadik rögtön.

A második és a harmadik között nem lesz 2 év. Lehet számít, hogy emlékszik a test. Szoptatok amúgy. Az első után nem próbálkoztunk ilyen hamar.

2024. máj. 19. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:

4 évet vártunk az elsőre. Most 3 éves a gyerek és szeretnénk mégegyet. Már majdnem féléve próbálkozunk.

Pedig reméltem én is, hogy majd a következő könnyebben összejön, de eddig sajnos nem úgy néz ki.

Több olyat is ismerek viszont, ahol nagyon kicsi a korkülönbség, és ott könnyebben jött a második. Úgy látszik 3 év után már nem "emlékszik" úgy a test a terhességre.

2024. máj. 20. 01:07
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nagyobb esély van így terhességre megszakításos "védekezéssel" is?"

Na, erre 21 év nemi élet után is azt mondom, NEM!!!

Viszont:

1. gyerek 5 hónap nem védekezés után.

2. gyerek a 2.nem védekezős hónapnál.

3. gyerek egyetlen középidőben történt alkalomból (az az egy, hogy nem volt megszakítás.)

4. terhességemnél vagyok.

Naptár, megszakítás, 6 évig működött a 3.gyerek óta.

Menzesz alatt a férjem bennem ment el. Máskor is volt már ilyen, eddig nem lett belőle semmi. Az esély erre ugyan nem 0, de minimális (kb 1%). Hát, bele estünk.

11+1 hetes vagyok.

2024. máj. 20. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!