Második terhesség után a nők könnyebben esnek teherbe?
Első rögtön, a második 9 hónap alatt, a harmadik rögtön.
A második és a harmadik között nem lesz 2 év. Lehet számít, hogy emlékszik a test. Szoptatok amúgy. Az első után nem próbálkoztunk ilyen hamar.
4 évet vártunk az elsőre. Most 3 éves a gyerek és szeretnénk mégegyet. Már majdnem féléve próbálkozunk.
Pedig reméltem én is, hogy majd a következő könnyebben összejön, de eddig sajnos nem úgy néz ki.
Több olyat is ismerek viszont, ahol nagyon kicsi a korkülönbség, és ott könnyebben jött a második. Úgy látszik 3 év után már nem "emlékszik" úgy a test a terhességre.
"Nagyobb esély van így terhességre megszakításos "védekezéssel" is?"
Na, erre 21 év nemi élet után is azt mondom, NEM!!!
Viszont:
1. gyerek 5 hónap nem védekezés után.
2. gyerek a 2.nem védekezős hónapnál.
3. gyerek egyetlen középidőben történt alkalomból (az az egy, hogy nem volt megszakítás.)
4. terhességemnél vagyok.
Naptár, megszakítás, 6 évig működött a 3.gyerek óta.
Menzesz alatt a férjem bennem ment el. Máskor is volt már ilyen, eddig nem lett belőle semmi. Az esély erre ugyan nem 0, de minimális (kb 1%). Hát, bele estünk.
11+1 hetes vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!