Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet,hogy terhes vagyok?

Lehet,hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nemrég voltam együtt barátommal,körülbelül 2-3 hete.Nem védekeztünk és félek,hogy teherbe ejtett.Vettem terhességi tesztet kétszer is és mindkettő negatívat mutatott.Menstruációm is késik,bár nekem még nem állt be.Szokott émelygésem is lenni evés előtt inkább.Már napok óta fel vagyok puffadva,de nagyon.Lehetséges hogy teherbe estem?Vagy lehet,hogy csak meg akar jönni?Mert már esedékes lenne...Előre is köszönöm a válaszokat!

máj. 14. 16:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát remélem...Bár most is nagyon fel vagyok puffadva köldök alatt.De ez reggelre általában lemegy.
máj. 14. 18:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem írták, a teszt eredménye már fix. Szóval ha holnap is negatív, nem vagy terhes!
máj. 14. 18:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!
máj. 14. 18:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért engeded magad tele durrgatni kiscsillag, ha ennyire rettegtek egy terhességtől? Az írásod alapján még 18 sem vagy, ne legyen már luxi a védekezés.
máj. 15. 08:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#14, imádkozom, hogy ne legyen terhes, elég ezekből ennyi..

Csináltál tesztet?

máj. 15. 11:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen kétszer is és mindkettő negatív lett.
máj. 15. 14:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok hogy ne legyen probléma és remélem ez egy hatalmas tanulópénz volt számotokra és máskor odafigyeltek erre. Nem játék.
máj. 15. 15:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát igen,és köszönöm szépen!
máj. 15. 16:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés!Lehet hülyén fog hangzani,de ugye az utolsó menstruációm árilis 3-án volt,és április 26-án voltam együtt barátommal.Ezek alapján a negatív tesztek érvényesek?Vagy később csináljak újat?(tesztet május 9-én és 11-én csináltam)
máj. 15. 17:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Már vagy 5-en leírtuk hogy biztos eredményt mutatnak a már elvégzett tesztek. Ne legyél ennyire értetlen. És olvass utána hogy hogy készül a gyerek. Egy nőnek illik tisztában lennie a saját teste működésével.
máj. 15. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!