Érdemes ovutesztet használni? Kinek vált be?
szia. Igen, érdemes szerintem. Mi 2009januárjától kezdtünk dolgozni a babaprojekten.. :-) januárban nem estem teherbe, februárba cickafark+palástfű teát kezdtem inni, majd márciusi ciklusomnál ovu tesztet használtam. Minden 2. napon voltunk együtt. Igy az ovu teszt első hónapjában összejött a baba, mostmár itt rosszalkodik az ölemben, 10 hónapos.
elküldöm a linket hogy én milyet használtam:
amúgy én teszveszen vettem :-)
ettől az eladótól vettem:
Köszönöm a választ!
Várom a további tapasztalatokat!:-)
Szia!
Én ebben a hónapban próbáltam ki először és azzal a fajta teszttel amit a kedves első belinkelt neked!Én ezt a tesztet tudom ajánlani,hamarosan kiderül segítette vagy netán nem.
Szia.Igen,már kétszer is bejött,a kisfiam már 25hós a tesó a pocakban 6+1hetes,és mind a kétszer ovutesztetet használtunk(gabriel és one step),mind a kétszer a 2hónapban összejött a baba:-).A pozitív és a negatív napon is együtt voltunk(kb.2naponta)és sikerült.Mindenkinek ajánlom,sok sikert:-O.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!