Szerintetek ez mi?
Figyelt kérdés
A párommal 6 napja voltunk utoljara együtt. 5 napja kesik a mensim alhasi fájdalmam az volt, illetve a mellem erzekeny mai nap egy pecsetelo tenyleg nagyon kevés barna valami volt. Volt valakinek mar ilyen talán terhesség? Vagy ki kell zárni?máj. 9. 18:45
1/9 anonim válasza:
Teszt?
Bármilyen terhest<netet a hcg okoz ha a teszt - akkor nem terhesség
2/9 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam
máj. 9. 18:48
3/9 anonim válasza:
Pedig az többet ér mint találgatni,de ha + az nem a 6 nappal ezelőttiből az biztos
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben
máj. 9. 19:09
5/9 anonim válasza:
6 nap után semmiféle teszt nem mutat még semmit, az az aktus után két héttel lehet elöször pozitív és akkor lehetnek csak tüneteid is. Természetesen ha volt korábban is szex, akkor lehet a teszt is pozitív
6/9 A kérdező kommentje:
Volt korabban is persze csak ezt igy le írtam
máj. 9. 19:26
7/9 A kérdező kommentje:
Valakivel esetleg volt már ilyen?
máj. 9. 20:10
8/9 anonim válasza:
5 napja késik, csinálj egy terhességi tesztet, akár délután, ha terhes vagy, mutatni fogja.
Nálam ilyen barnázás nem terhességet mutatott, hanem hormonzavart, de olyat is hallottam, aki pedig így volt terhes. Szóval bármi lehet, tesztelj.
9/9 anonim válasza:
Vagy pms vagy terhesseg. Teszt nelkul nem lehet kitalani.
De nem ertem ha valakinek kesik akkor miert nem tesztel azonnal?? (OK par napot varni, de ha nincs kizarva a terhesség, én a nemvart untan mar masnap tesztelnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!