Terhesség kötelezően együtt jár a bővebb hüvelyváladékkal?
Olyan sokan írjátok hogy a várható mensi táján sűrű, testápolószerű folyásotok volt, és nem is jött meg.
Nekem pár nap múlva kellene megjönnie, úgy érzem, mindent megtettünk, ebben a hónapban. De: semmi hüvelyváladék, szinte száraz vagyok.
Akkor már ne is reménykedjek? Van olyan, aki babát várt, és nem volt bő folyása? Vagy az csak később kezdődik?
SZia.
Egyéne válogatja,én az elsőnél szinte folytam,már bocs,a másodiknál meg száraz voltam mint a Szahara.Ezekre ugyanúgy nem lehet alapozni,mint a naptár-módszerre,majd a mensid megmutatja,hogy van-e baba,de ha az nem egyértelmű,akkor a teszt mindenképp.NYugi,ilyenekkel ne foglalkozz,még lehet hogy be sem ágyazódott a baba,ha egyáltalán megfogant,akkor meg mitől lenne,vagy ne lenne folyásod.NYUGALOM,minél jobban stresszelsz,annál rosszabb.
Várd meg,hogy kimarad-e,és kimaradás után,hogy BIZTOS legyen 90%-ban,5-6 nappal tesztelj.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!