3 hónapja missed ab. -om volt és most pozitív lett a tesztem. Ilyenkor adnak valami gyógyszert amit szednem kellene hogy nehogy megint baj legyen? Mennyire kell orvoshoz sietnem?

Szia.Én is hasonló szituban voltam,csak nekem 2hónapra lett pozitív a tesztem,Duphaston-t kellet szednem,mert 6hetesen vérezni kezdtem:).Remélem nálatok minden oké lesz.
4hónapos kisfiú anyukája

Szia.
Jelentkezz a dokinál,de általában az a menet,mint 4 hós baba anyukája írta,hogyha nincs vérzés,és jól vagy,akkor minden oké,dolgozhatsz,élhetsz,hisz ez egy állapot,nem betegség,ha görcsölni,vagy vérezni kezdesz,onnantól lép közbe a doki.
A sietést én úgy írnám,hogy amennyiben jól érzed magad,nem görcsölsz,nem vérzel,akkor én csinálnám a dolgomat,és bejelentkeznék utolsó mensitől számított 7.hétre,mert akkor már nagy valószínűséggel szívhangja is van a kis jövevénynek.Ha vérezni kezdesz,vagy görcsölni,akkor mennék be hamarabb.
Boldog babavárást!

Szia!
Én is ebben a helyzetben vagyok, mint te. 3 hónapja volt miss ab, most lett a napoknan + a teszt. Én is azon gondolkodom, hogy mikor kellene orvoshoz menni, de szerintem a mi esetünkben minél hamarabb, hogy írjon fel gyógyszert (duphaston, utrogestan)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!