Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovitrelle beadása után mikor...

Ovitrelle beadása után mikor kell együtt lenni? Alkoholt lehet inni minimálisat?

Figyelt kérdés
máj. 3. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

Fasza!

Szesz nélkül nem megy a dugás???

máj. 3. 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendkívül intelligens lehetsz drága. Már régóta próbálkozunk, holnap lesz a barátnőm esküvője, innék egy pohár pezsgőt. Ne magadból indulj ki.
máj. 3. 12:16
 3/10 babyboom567 ***** válasza:
28%
Attól mert az 1-es válaszolónak bunkó a megfogalmazása,még teljesen igaza van.Én sem értem, hogy miért nem lehet kibírni pia nélkül.De különben meg a te életed,te bajod, akkor és annyit iszol amennyit akarsz.
máj. 3. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
miért ne lehetne inni? :D amíg nem vagy terhes, fölösleges úgy élni, mintha az lennél. nyilván normális keretek között, de az mindig érvényes.
máj. 3. 12:53
 5/10 A kérdező kommentje:
A betegtájékoztatón nincs erre való utasítás, és nem kaptam még ilyet. Gondoltam, aki már kapott tud segíteni. Amúgy is megiszok egy pohár bort, ha úgy van. Csak ha a gyógyszer kizárja, akkor nem. Nem terhesen akarok inni.
máj. 3. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
A betegtájékoztatóban benne van, hogy az injekció beadásának napján és utána napon kell együttlenni.
máj. 3. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Mivel ez egy hormonális gyógyszer, ezért az alkohollal nincsenek hatással egymásra. Nyugodtan érezd jól magad, ne foglalkozz a sok ősanyával, biztos az absztinens életük miatt olyanok, mint aki karót nyelt :)
máj. 3. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Durva, hogy annyira alkoholfüggő vagy, hogy még a gyerek kedvéért se bírsz lemondani róla. És csodálkozunk, hogy butul a társadalom, mikor a nők terhesen vedelnek.
máj. 3. 15:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, nem megy a szövegértelmezés :)
máj. 3. 16:00
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd kérdező, szerintem itt szándékosan vannak ilyen felbújtók. :)
máj. 4. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!