Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A palástfű tea, mennyi idő "...

A palástfű tea, mennyi idő " iszogatása " után estél teherbe?

Figyelt kérdés
Pé-m az van rendesen! Azt hallottam h a palástfű a beágyazódást segiti....
2010. okt. 28. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem inni a palástfű teát, de nem biztos, hogy már inni fogom. Megjött a mensim 1 nappal hamarabb, de egyáltalán nem érzem azt, hogy menstruálnék, nincsenek mensis görcseim abszolút, mintha semmi nem lenne. És engem ez zavar, mert félek, hogy ez így nem normális! És a hőm az megemelkedett pont most, hogy megjött! Ilyen se volt még, szerintem erről is a palástfű tea tehet. Ilyenkor vagy maradni szokott még azon a szinten a hőm, amin volt előző nap, és másnap esik, vagy pedig azonnal esnie kellett volna, hiszen menstruálok! De hogy ilyen legyen, hogy tegnap 36,6 és ma 36,8-ra felmegy miközben megjön a mensim, hát ez nekem már sok! :( Szóval szerintem a tea tehet mindenről, mert ilyen még nem volt, és most nagyon remélem, hogy holnap le fog esni a hőm és normálisan vérezni fogok, ahogyan kellene!
2010. okt. 28. 11:16
 2/3 A kérdező kommentje:
:O Jesszus! Szegény. :(
2010. okt. 28. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak én is elkeseríteni, de kb ugyanúgy jártam, mint az első hozzászóló. Két nappal korábban jött meg. Görcsök ugyan voltak, ugyanúgy jött meg, mint máskor, csak korábban. Pedig eddig úgy működtem, mint az óramű, 28 napra takkra pontosan :( Én aznap kezdtem el mérni a hőmet, amikor megjött, 36,7 volt, mostanában 36,3-36,5 között. Ebből nem azt mondom, hogy magasan maradt a hőm, mert az első hőmérős ciklusom, hét nap után nem tudom megmondani, de nekem magasnak tűnik.

Nem tudom, mit csináljak, lehet, hogy legközelebb már én sem iszom. Pedig szükség lenne a méhem erősítésére... :(

2010. okt. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!