Igaz, hogy küret után könnyebb teherbeesni?
Missed ab-m volt. Nagyon akartuk a babát, viszont a történtek miatt úgy gondoltam szükségem van legalább fél év szünetre. Viszont egyre többször jön velem szemben, hogy a műtét után egyszerűbb/gyorsabb teherbeesni. Most meg kezdtem attól félni, ha várok, el szalasztom magamtól a lehetőséget, hogy sikerüljön.
Köszi, ha válaszolsz!
A missed ab utáni második próbálkozásra megfogant a kisfiam.
Két éves már.
Nem a műtét miatt könnyebb ilyenkor teherbe esni, hanem mert a szervezet egyszer már elkezdte a "felkészülést" a terhességre (hormonok, szervi változások stb.), így jobb körülmények között indulhatna újra a dolog.
Egyre többször hallom ezt én is, így szerintem én az első küretet követő mensi után próbálkoznék újra. A fél évet nagyon soknak tartom (fizikailag, a lelki okot mindenki maga érzi, arról nem lehet másnak véleménye mérvadó).
Nekünk nem volt tervezett a baba, de megtartottuk volna, és eléggé meg is viselt az elvesztése, így mi védekeztünk egy darabig a műtét után, tehát saját tapasztalatom nincs erről a részéről. Szerencsére azóta már anyuka vagyok, kívánom, hogy nektek is sikerüljön minél hamarabb szülővé válni!
22 novembereben volt egy missed abom. Januarban probalkoztunk újra, februarban sikerult.
Vegig kovettem a ciklusom lh tesztekkel. Az első ciklusom 19 napos volt a masodik tokeletes de nem fogant meg. A 3. Amibol megszuletett a fiam 2023 Novembereben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!