Lehet még pozitív a tesztem?
Sok tesztet csináltam és volt jópár terhességem mindenféle kimenettel 11dpon a predi mendenesetben + volt ha elindult valami.
Viszont nem mindenki ugyan olyan ütemben termeli a hcg t.
Kedves kérdező én ugyan ebbe a cipőben járok én is hétfőre nem várom eddig nekem is meg voltak ezek a tünetek de tegnap óta még szűnt minden nagyon nagyon ritkán feszül a hasam 😓 nekem x-epil teszt van itthon reggel csináltam full negatív lett...
Drukkolok neked 😁
Mellfeszülés, mellbimbó fájdalom fennáll, tegnap is csak a petefészkem fájt és húzódott de ma megkezdődött a mindjárt megjön érzés, rohantam is mosdóba de sehol semmi. Nyilván még 2 nap. Nem sok reményt fűzök hozzá de a remény hal meg utoljára 😊 tegnap sikerült "meggyászolnom " ezt a hónapot is már 🥴
5# Drukkolok énis neked 😊 x-epil 25-ös erősségű?
Köszönöm szépen igen sajnos csak az van itthon délután veszek érzékenyebbet hát ha az se mutatt semmi biztatót már én is úgy vagyok vele hogy el engedem 😓 ti mióta próbálkoztok?
V voltam az 5s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!