Korai peteérés mennyire ritka?
Haha, nem tudom, de en ebben a ciklusban igy lettem terhes. Aki azt mondja nem lehet menzi elmulasanak napjan teherbe esni, az HAZUDIK.
Ciklus 5.napjan ment el bennem a parom, es durr bele, masnap lett peteresem. Ereztem egesz nap a fajdalmat a bal petefeszekben, es tegnap este a ciklus 21. napjan pozitiv lett a teszt. Hetvegen kellett volna megjonnie, de nem fog. (Ja es szabalyos 25-27naposak a ciklusaim es idaig mindig kozepidoben ereztem a peteerest. Most gondolom az orgazmus miatt volt ilyen korai, spontan peteeresem. Meg is lett az eredmenye.)
attól függ mi számít korainak..nekem pl soha nem a közepén van, hanem előbb úgy a 10-12. nap között..tehát mondjuk a menzi elmúlása után 5-6 nappal..
de ki tudja..gyakorlatilag bármikor teherbe lehet esni, mert mindenre van élő példa..szóval én is azt mondom, ha vki babát akar, akkor ciklus elején-közepén-végefelé is legyen együtt a párjával..az a biztos!
sok sikert neked és minden sorstárs próbálkozónak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!