Mi lehet ez szerintetek méhen kívüli terhesség lehetséges?
Mit tennék? Előkeresném a józan eszem, majd elkezdenék védekezni.
Ha negatív a teszt, hogy lennél terhes? főleg magzatmozgásokkal???
Ha a fogamzásgátlót nem használhatsz, attól még máshogy is lehet védekezni. Mondjuk a "danától" amitől félsz nem tudom mi.
Létezik hasűri terhesség is meg más egyéb is igaz ritka de megtörténhet nem csak a petevezetékben tud megtörténni a megtermékenyülés és nem vagyok hülye ugyanis nővér vagyok és tanultam meg láttam már pár dolgot és a gyereknevelésről sem kéne ítélkezni egy kérdés alapján
Mivel csak egy sima választ vártam hátha van itt valaki akivel történt hasonló és nem bántó dolgokat kéne rögtön írni szerintem
1,nálunk Szlovákiában hívják dananak is a spirált.
Valószínűleg a kérdező Szlovákiában el.
Ha nővérként dolgozol, akkor meddig tartana csináltatni egy vizsgálatot? Te is érzed, hogy hülyeség amit mondasz. Azt mondod december óta vannak tüneteid. Akkor minimum 17 hetes terhes lennél.
Én most nem akarlak bántani, de kerüljenek el jó messzire az olyan nővérek engem akik mentális problémákkal küzdenek. Szerintem kezdj el beszélgetni egy orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!