Kis korkülömbséggel érkezik a tesó. Milyen lesz?
Sziasztok !
Olyan szülőt keresek aki úgy járt mint én :)
7 hónapos a kisbabám és jön a kis tesó (védekezés ellenére)
Ma vagyok 14hetes.
Rettegek... De nem vetettem el :)
Kerdeseim: Milyen nehéz két kicsivel?
Cicizik a lányom nem fogadja el a tápszert (cicifüggő) Lehet róla szó,hogy mind a kettő cicizzen?
Hogyan csináljátok ti akik így jártak egy kis totyogóval és egy ujszülöttel?
1 éves lesz a lányom addigra.. nagyon pici lesz ő is 🥲
Hát én nem csodálom. Tipikus magyar mentalitás. Akinek valami jobban megy,vagy sikerül,azt gyorsan lekell húzni. Óvodai szint.
Itt ráadásul mehet arc nélkül.
Nem kell vele foglalkozni.
Kedves kérdező! Nagyon jó döntés volt szerintem is,hogy megtartottad a picurt és hidd el,nem fogod megbánni!
Nekem sem horror az élet 2 kicsivel🙈
Hát akkor te ne szüljél így🤣🤣
De hála istennek nem mindenki így fogja fel🙂
Ráadásul olyan gyorsan elrepülnek ezek az évek,hogy hihetetlen🥺
A pozitív hozzászólasokat nem bírják! Ha nekik rossz volt,akkor legyen mindenkinek rossz🤣
Ha meg nincs is gyereke,akkor meg azt se tudják,hogy milyen!
Elkell ezeket engedni :) Én az életbe is kerülöm ezeket a negatív,megkeseredett embereket :)
Csak a kérdezőt szerettem volna bíztatni,hogy minden rendben lesz♥️
Vagy csak unatkoznak,és ide jönnek kiélni magukat😄
Nagyon frusztráltak🤭
"Nekem nagyon fura,hogy anyukák horrorként élték ezt át🤦🏼♀️"
emiatt volt a lepontozás gondolom, akik azt írták, hogy nehezen bírták nem minősítették azokat, akik bírták ellenben ez a mondat sértő lehetett.
"Szomorú,hogy anyukák ,és ilyen drasztikusan festik le a helyzetüket,pedig vállalták ők is."
ebben pedig gondolom ez volt a bántó, mert attól, hogy vállaltál még élhették meg az első pár évet pokolként. Gyerektémában senki nem tudja előre mit vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!