Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kis korkülömbséggel érkezik a...

Kis korkülömbséggel érkezik a tesó. Milyen lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Olyan szülőt keresek aki úgy járt mint én :)

7 hónapos a kisbabám és jön a kis tesó (védekezés ellenére)

Ma vagyok 14hetes.

Rettegek... De nem vetettem el :)

Kerdeseim: Milyen nehéz két kicsivel?

Cicizik a lányom nem fogadja el a tápszert (cicifüggő) Lehet róla szó,hogy mind a kettő cicizzen?

Hogyan csináljátok ti akik így jártak egy kis totyogóval és egy ujszülöttel?

1 éves lesz a lányom addigra.. nagyon pici lesz ő is 🥲

ápr. 17. 16:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%

Hát én nem csodálom. Tipikus magyar mentalitás. Akinek valami jobban megy,vagy sikerül,azt gyorsan lekell húzni. Óvodai szint.

Itt ráadásul mehet arc nélkül.

Nem kell vele foglalkozni.

Kedves kérdező! Nagyon jó döntés volt szerintem is,hogy megtartottad a picurt és hidd el,nem fogod megbánni!

Nekem sem horror az élet 2 kicsivel🙈

ápr. 18. 20:06
 22/35 anonim ***** válasza:
70%
Habitus kerdese! En a Tiszának mennék😃
ápr. 18. 23:03
 23/35 anonim ***** válasza:
52%

Hát akkor te ne szüljél így🤣🤣

De hála istennek nem mindenki így fogja fel🙂

Ráadásul olyan gyorsan elrepülnek ezek az évek,hogy hihetetlen🥺

ápr. 18. 23:09
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
Én az ilyet bele is tenném a Tiszába🤣Mert nekem meg ilyen a habitusom az ilyenektől🧟‍♀️🤣
ápr. 18. 23:19
 25/35 anonim ***** válasza:
52%

A pozitív hozzászólasokat nem bírják! Ha nekik rossz volt,akkor legyen mindenkinek rossz🤣

Ha meg nincs is gyereke,akkor meg azt se tudják,hogy milyen!

Elkell ezeket engedni :) Én az életbe is kerülöm ezeket a negatív,megkeseredett embereket :)

Csak a kérdezőt szerettem volna bíztatni,hogy minden rendben lesz♥️

ápr. 18. 23:25
 26/35 anonim ***** válasza:
38%

Vagy csak unatkoznak,és ide jönnek kiélni magukat😄

Nagyon frusztráltak🤭

ápr. 18. 23:27
 27/35 anonim ***** válasza:
33%
Én se értem… bár nálunk több van, de sok barátnőmnél van másfél év pl. Miért baj, ha valaki bírja, valakinek ilyen a személyisége? Van akinek megy, van akinek nem. Tényleg vicces nézni, hogy azok le vannak pontozva, akik merik élvezni ezt és bírják is.:D Nevetséges. Ez is őszinte vélemény, ahogy az is, hogy valaki 5 évvel se bírna el két gyerekkel.
ápr. 19. 07:53
 28/35 anonim ***** válasza:
70%

"Nekem nagyon fura,hogy anyukák horrorként élték ezt át🤦🏼‍♀️"

emiatt volt a lepontozás gondolom, akik azt írták, hogy nehezen bírták nem minősítették azokat, akik bírták ellenben ez a mondat sértő lehetett.

"Szomorú,hogy anyukák ,és ilyen drasztikusan festik le a helyzetüket,pedig vállalták ők is."

ebben pedig gondolom ez volt a bántó, mert attól, hogy vállaltál még élhették meg az első pár évet pokolként. Gyerektémában senki nem tudja előre mit vállal.

ápr. 19. 08:01
 29/35 anonim ***** válasza:
25%
28# Ez már csak sz.rrágás…:D unatkozásnak is lehet hívni akár. És akkor a 27-be mi volt a lepontoznivaló? Annyira szánalmas. Ja ott meg az, hogy valaki bírja, valaki nem, ami meg egy tény. Fájdalmas az igazság nyilván.
ápr. 19. 08:20
 30/35 anonim ***** válasza:
81%
és ezt miért nem lehet privátban megbeszélni? miért kell minden kérdés alját a párbeszédekkel szét trollkodni?!
ápr. 19. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!