Lehet ebből még baba? Vagy túl hamar voltunk együtt?
Nem sajnos.
Elnézest hogy beleszólok, de szerintem gondoljátok át, hogy valóban jó ötlet-e így a baba, ha még arra is alig van idő hogy összehozzátok.
Nem igaz, hogy nem lehet, én így vagyok most terhes, de őszintén, nagyon kicsi rá az esély.
Én akkor teljesen el is engedtem, annyira, hogy 3 nappal később fogyott el az ovu tesztem és nem is vettem újat, mert már úgyis mindegy, ebből már nem lesz gyerek. Most meg itt ficánkol a hasamban😁
#6! Én jártam. Biztos azért vagyok lepontozva 🤣 Értelmiségi oldal.
#8! Igen, valószínűleg az összes orvos elszámolta 😁
A 2.genetikai uh-n már a próbálkozás utáni 5.napra tették az ovut, amikor már nem egyformán nőnek. Előtte, a 12 hétig, amikor napra pontosan meg lehet mondani méret alapján, a legkevesebb 6 nap volt. Az 5.héttől minden héten mérték, az 1.genetikait az ország legjobb dokija csinálta. Persze, az is lehet, hogy minden orvos minden gépe egyformán mérte el, de nem nagyobb, mint, hogy én vagyok az az 1 a millióból, akinek 6-7 nappal később fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!