Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elkezdek elevitet szedni,...

Ha elkezdek elevitet szedni, akkor nagyobb az esélye h teherbe essek? Meg ha szedek béres cseppet, várjam még elfogy, vagy az nem befolyásolja?

Figyelt kérdés
ugy hallottam h mikor tervezzük a babát,ajánlatos elötte egy hónappal elkezdeni az elevitet.de azért nem értem,mert mi már fél éve szeretnénk h összejöjjön.és azt nem lehet tudni h mikor jön össze.
2009. jan. 5. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedd a kettőt együtt,az túl sok.Az elevittel csak feltöltöd a szervezeted vitaminnal.Attól még sajnos nem nagyobb az esélye,hogy teherbe esel.
2009. jan. 5. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor először vettem elevitet a gyógyzertáros megkérdezte szedek-e még valamit. Én mondtam a béres cseppet. Ő is azt mondta együtt a kettőt ne. Vagy ezt vagy azt. Én az elevitre voksoltam.

2009. jan. 5. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, ez a vicc az egészben. Jó ha feltöltöd a szervezeted vitaminnal, főleg folsavval mire babás leszel de tényleg nem tudhatod mikor lesz az. Ezért sztem tök felesleges szedni vagy csak mondjuk heti 1-2 szemet ha ragaszkodsz hozzá. Terhesség alatt is főleg az első 12 hétben javasolják mert akkor fejlődik ki mindene. Utána már nem olyan fontos, inkább étkezz egészségesen.Béres csepp biztos nem befolyásolja de elég egyszerre egyet szedni. Te nem hízol ezektől? Én abbahagytam az Elevitet 3 hét után mert iszonyat sokat zabáltam tőle.

A teherbeeséshez semmi köze az Elevitnek meg a többi terhes vitaminnak.

Üdv:

34 hetes kismama

2009. jan. 5. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
ige igen felhivnám mindenki figyelmét az előttem szóló utolsó mondatára! milyen igaz!
2009. jan. 5. 12:25
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.akkor nem fogok elevitet szedni.a béres csepp is hamarosan elfogy.azt se fogok már.lehet igazatok van,és tök hülyeség ezeket szedni.de jó lenne már ha összejönne végre.lehet pont nem jó időbe voltunk eddig együtt.hát mondjuk az étkezésre visszatérve,elég válogatós vagyok.
2009. jan. 5. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy reklámfogás az egész! Régen sem voltak ilyen-olyan vitaminok,és mégis egészséges babák születtek!
2009. jan. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!