Ha elkezdek elevitet szedni, akkor nagyobb az esélye h teherbe essek? Meg ha szedek béres cseppet, várjam még elfogy, vagy az nem befolyásolja?
Szia!
Mikor először vettem elevitet a gyógyzertáros megkérdezte szedek-e még valamit. Én mondtam a béres cseppet. Ő is azt mondta együtt a kettőt ne. Vagy ezt vagy azt. Én az elevitre voksoltam.
Igen, ez a vicc az egészben. Jó ha feltöltöd a szervezeted vitaminnal, főleg folsavval mire babás leszel de tényleg nem tudhatod mikor lesz az. Ezért sztem tök felesleges szedni vagy csak mondjuk heti 1-2 szemet ha ragaszkodsz hozzá. Terhesség alatt is főleg az első 12 hétben javasolják mert akkor fejlődik ki mindene. Utána már nem olyan fontos, inkább étkezz egészségesen.Béres csepp biztos nem befolyásolja de elég egyszerre egyet szedni. Te nem hízol ezektől? Én abbahagytam az Elevitet 3 hét után mert iszonyat sokat zabáltam tőle.
A teherbeeséshez semmi köze az Elevitnek meg a többi terhes vitaminnak.
Üdv:
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!