Aki ismeri a ciklus.hu-t segítene nekem?
Már egy ideje regisztráltam, de még van egy pár dolog ami homályos...
Szóval:
Mit jelent a "kritikus napok" és a "csak óvatosan"?
Én úgy értelmeztem, hogy a kritikus napokon védekezni kell ha nem akarok babát, a csak óvatos napokon is kell védekezni, de ott már kevesebb az esély a terhességre. Jól értelmeztem? (Ezen vitatkoztunk a párommal, mert ő fordítva gondolja...)
A másik, hogy 25.-én küldte a mail-t hogy holnapra várható az ovum az az tegnapra és okt. 19.-től egészen nov. 2-ig kritikus napokat ír.
A csak óvatosan: Okt. 2,3,17,18 és nov. 3,4 és 18, 19.
Na most hogy is van ez? Mikor kell feltétlenül védekeznünk ha nem akarunk babát? Mert a következő mensimet nov. 9-re írja. Ami azért fura mert előtte csak 4 nap van zölden szedve (szabad szerelem) és utána pedig csak 3. Ez azt jelenti, hogy egy ciklusban összesen 7 napot lehet következmény nélkül összebújni?
Bocsi hogy ilyen sokat kérdezek, de már teljesen belezavarodtam, mióta regisztráltam ide még bonyolultabbnak látom az egészet mint előtte. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene nekem.
A kritikus napokon mindenképpen védekezzetek!!!
A csak óvatosan napok azért vannak, ha esetleg pár nappal korábban, illetve később van peteérésed, akkor se lehessen belőle baba.Akkor is védekezzetek.
Nekem a ciklus első és utolsó hetét jelzi zölddel.
Neked csak egy hetet???
valójában nem a honlapot kellene megismerned, hanem a női ciklust: peteérés környékén van a legnagyobb esély a terhességre, ezt kritikus napoknak hívja a honlap. ilyenkor (és máskor is) védekezni kell. menses előtt és után pár nappal a legkisebb az esélye a teherbeesésnek, ezeket a honlap szabad szerelemnek hívja, de itt is ajánlatos védekezni, hiszen bármikor lehet egy hirtelen peteérés pl. orgazmus hatására. a többi időszakban pedig nagyobb az esélye a teherbeesésnek, de nem annyira mint peteérés előtt-után, ezek a csak óvatosan időszakok.
de hangsúlyozom védekezni mindig érdemes, ha nem szeretnétek még babát. következmény nélkül összebújni egyik nap sem lehet!
Nekem a ciklus.hu még soha nem találta el a peteérésemet. Hőmérőzés nélkül pedig egyenesen "életveszélyes" rá hagyatkozni, ha nem szeretnél babát.
Szerintem védekezzetek mindig, az a tuti. :)
Én még soha nem néztem a hőmet. Nem tudtam, hogy a ciklus.hu-t csak így lehet megbízható :O
Minden nap kell mérni a testhőmérsékletet lázmérővel? Vagy hogy? Milyen napszakban vagy az mindegy? Meséljetek már nekem erről legyetek kedvesek mert nekem ez tök homály:S
Már van gyerekem, az következő egy-másfél évben nem szeretnék teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!