Mit mutat ez a hőgörbe?
Volt egyáltalán PÉ-m? Baba már nem lesz belőle igaz? Azért gondolom, mert leesett a hőm. Ma-holnap nem kéne megjönnie, de szerintem meg fog jönni, én ezt látom a diagrammból.
Szia! Március óta próbálkozunk, de eddig sajnos eredménytelenül. :(
Drukkolok neked, hátha sikerül mihamarabb a picúrka.
Mi már nagyon várunk rá. A páromnak már van egy 9 éves kislánya az előző kapcsolatából. Nekem az első picúrka lenne, de nem akar összejönni. Most tervezem az orvoslátogatást e hónapban... hátha vmi baj van, és azért nem jön össze :(

Szia,nem akarok nagyon beledumálni, de nem próbálkoztok túl sűrűn, úgy értem látom majdnem hogy mindennap, így lehet az a baj, hogy a spermiumok nem túl jó minőségűek, ezért szokták azt javasolni hogy 3 nap kihagyással több esély van! De ez csak egy ötlet, amúgy a görbén az látszik hogy van peteérésed ami jó!
Üdv: 19 hetes kismami
Szia kismami! Nem baj, hogy "beledumálsz". Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak. :)
Nem tudom, lehet, hogy az a baj, hogy tényleg sokat vagyunk együtt, de hát imádjuk egymást... :D
Nálunk legalább azt nem lehet elmondani, hogy csak a babacsinálás miatt vagyunk együtt, mert nem csak azért...
Tehát szerinted van PÉ-m? Én nem igazán tudok kiigazodni ezen a hőgörbén, mert nekem nincs az a szokásos hőgörbém, ahogy olvasgatom, hogy hogyan kéne kinéznie... :)
De reménykedem nagyon. És te mikorra látod a PÉ-met?
Azon a napon, amit a cilus. hu berajzolt?

Szia, úgy látom hogy a 17.ciklusnapon volt Pé-d, amikor leesik a hőmérséklet. Az nem baj hogy imádjátok egymást,sőt!Én kipróbálnám pl. azt hogy várható pé előtt, azaz kb. 13-14 naptól kihagynék pár napot, és a 16.vagy 17. napon úgy megpróbálni. Csak azért mondtam mert nekünk inszem volt, és a doki is 3-5 nap megtartóztatást javasolt előtte, hogy a kiskatonák jó fürgék legyenek! Remélem nemsokára valóra válik az álmotok!
Üdv: 19 hetes kismami

Köszönöm a bíztatás. Már nagyon várjuk a picikét...
Megfogadom a tanácsod, és meglátjuk, hogy mennyire lesz szerencsénk. :)
Jaj még annyit, hogy ma megjött (amin perszer nem lepődtem meg).
Az mennyire baj, hogy csak 11 nap volt Pé-től mensiig?
Az olvastam, hogy legalább 12-14-nek lennie kell, hogy rendesen be tudjon ágyazódni a baba, ha arra kerül sor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!