Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire zavart be nektek az...

Mennyire zavart be nektek az esemény utáni tabletta?

Figyelt kérdés

Kb 1 órával ezelőtt megtörtént, hogy a párom akaratom ellenére elment bennem. Van már 1 fiúnk most jelenleg nem érzem, hogy készen állnék egy másik babára. 3 nap múlva kellene megjönnie eddig pontos volt a mensim.

+infó PCOS, IR és epilepsziám van.

Az első rohamom a fogamzásgátló miatt történt/első rendes ciklus alatt/

Amiatt vacillálok, mert félek, hogy minden szétcseszne a tabletta amit a szülés rendbe tett (pl ciklus) viszont, így is kevés, de megvan az esélye, hogy teherbe essek.

Igazából nem is tudom mért írok talán kiakarom magam ventilálni. :(

ápr. 5. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
6. Minel kesobb veszed be annal kevesbe er.. en eddig 2x szedtem be,mind a 2x 1 nap telt el az aktus utan, en in menzesz elott voltam. Nekem csak a hasam fajt tole masnap de rendesen, rosszabb volt mint 1 het folyamatos gorcs. Es a verzesem se kesett vagy lett erosebb, lehet egy kicsit helyre is rakta a ciklusom
ápr. 6. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Annál rosszabb nem lehet, mint egy nem kívánt terhesség.
ápr. 7. 12:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végül saját felelősségemre nem vettem eseményutánit viszont április 7.-én megjött a mensim. Ma végeztem egy korai tesztet is és negatív lett, így nyugodtan lezárhatom ezt is.

Természetesen ha bárki olvassa a kérdésem ne kövesse az én példámat úgy, hogy ténylegesen nem akar gyereket. Én mindent átfontolva és a saját egészségem/ állapotom miatt döntöttem így!! (Jobban félek egy epilepsziás rohamtól, mint egy terhességtől lehet van akinek butaság, de aki nem epilepsziás az nem érzi át egy nagy roham utóhatását)

ápr. 20. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!