Mennyire zavart be nektek az esemény utáni tabletta?
Kb 1 órával ezelőtt megtörtént, hogy a párom akaratom ellenére elment bennem. Van már 1 fiúnk most jelenleg nem érzem, hogy készen állnék egy másik babára. 3 nap múlva kellene megjönnie eddig pontos volt a mensim.
+infó PCOS, IR és epilepsziám van.
Az első rohamom a fogamzásgátló miatt történt/első rendes ciklus alatt/
Amiatt vacillálok, mert félek, hogy minden szétcseszne a tabletta amit a szülés rendbe tett (pl ciklus) viszont, így is kevés, de megvan az esélye, hogy teherbe essek.
Igazából nem is tudom mért írok talán kiakarom magam ventilálni. :(
Sziasztok!
Végül saját felelősségemre nem vettem eseményutánit viszont április 7.-én megjött a mensim. Ma végeztem egy korai tesztet is és negatív lett, így nyugodtan lezárhatom ezt is.
Természetesen ha bárki olvassa a kérdésem ne kövesse az én példámat úgy, hogy ténylegesen nem akar gyereket. Én mindent átfontolva és a saját egészségem/ állapotom miatt döntöttem így!! (Jobban félek egy epilepsziás rohamtól, mint egy terhességtől lehet van akinek butaság, de aki nem epilepsziás az nem érzi át egy nagy roham utóhatását)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!