Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu után 7 nappal beágyazódási...

Ovu után 7 nappal beágyazódási tünetek?

Figyelt kérdés
Esetleg valakinek volt olyan,hogy beágyazódás iszonyatos derékfájással és alhasi nyilalló görccsel járt. Türhető verzióban, azért érdeklődök mivel lehet becsúszott a baba nem bánnám egyáltalan a kis csodát, csak még 12 nap múlva kellene menstruálnom és nem szokott ilyen korán poszt menstruációs panaszaim lenni ráadásul mostmár kisebb puffadás is van de csak enyhén..?

2024. ápr. 1. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ovu után vagy 7 nappal es még 12 nap van a menstruációig? Jo hosszú akkor a luteálisod.

Aktus után 12-14 nappal tesztelj reggel 10es teszttel.

Van akinek vannak tünetei, van akinek semmi. Valamint minden ciklus más, szóval biztosat csak a kimaradt menstruáció és a teszt tud majd mondani🙂

2024. ápr. 1. 09:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Most néztem eléggé félre írtam 10 napom van még hátra de mindenképpen várok és tesztelek😊
2024. ápr. 1. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugy picit reálisabb, mert 12-16 nap között mozog a "normál" tartomány🙂

Nálam például mostanában túl rövid, ha nem változik, akkor mennem kell orvoshoz.

Majd irj ha teszteltél😊

2024. ápr. 1. 09:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Írok mindenképpen ha tesztelek😊, úgy halottam ezek az early tesztek hamar kimutatják.
2024. ápr. 1. 10:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag igen, ha biztosan tudod a ovu időpontot, akkor mar 8-9.dpo-n is kimutathatja. Viszont van akinek csak a "nemvárt" napján vagy utána. Attól függ mikor kezd el termelődni a hcg es milyen ütemben😊
2024. ápr. 1. 10:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

3

hány napos a luteálisod? Nekem is kevés és sikerült teherbe esnem.

2024. ápr. 1. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#3as vagyok

Előző ciklusban ovu utan 5-6 nappal megjött

Ebben a ciklusban halisten még nincs jele, 5.dpo

2024. ápr. 1. 11:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen az lehetséges hogy rövidke :( Tuti az ovud dátuma? Nekem 9-10 napos volt ezt is sokan kevésnek mondják.
2024. ápr. 1. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az ovu, lh teszttel követtem
2024. ápr. 1. 12:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem a luteális fázis 14 nap ha jól számolok..eddig nem foglalkoztam vele őszintén csak sejtéseim vannak mivel párommal 7 napból 6-szor védekezés nélkül a “kihúzom időben”-t használtuk és a matekot akárhony számolom elég esélyes így eléggé izgulok😁
2024. ápr. 1. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!