18 éves vagyok, és menszesz utan 2 nappal voltam egyutt a parommal lehetséges baba?
Kérdező. Ez attól függ milyen hosszúak a ciklusaid és mit értesz az alatt, hogy mensi után 2 nappal.
Két nappal az után, hogy megjött vagy, hogy elmúlt? Ha most vagy 5 nappal a vérzés vége után, valószínűleg most lesz csak az ovulációd.
Érdemes kicsit utánaolvasgatni a dolgoknak, hogy megismerd a tested működését.
A ti dolgotok, hogy mikor szeretnétek kisbabát vállalni. De azért nézz utána, hogy milyen anyagi terhekkel és kötöttségekkel jár.
Én nagyon-nagyon szerettem volna már 20 évesen anyuka lenni, végül 30 évesen született az első gyerekünk.
Nem bánom, hogy kiszórakoztam magam és most nem az van, hogy hívnak a barátok ide-oda hétvégente/nyáron és nemet kell mondanom mert ott a baba. Illetve igen, dolgozni sem árt legalább egy évet előtte, hogy kapj normálisan ellátásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!