2 napja késik, miért negatív a teszt? Korai lehet?
Tűpontos 26 napos ciklusom van, félidőben ovulálok. Ebben a hónapban ovulációs barnázásom is volt, amin meglepődtem, mert sosem volt eddig.
12 dpo-n és ma 14 dpo-n teszteltem negatívat. Ha fix az ovum időlontja, nem kellene már ha halványan is, de mutatnia valamit?
Ma vagyok 14 nappal ovuláció után, reggelre egy nagyon halvány barna száradás folt volt a fehérneműn, törléskor se semmi, csak feherneműn. Azóta semmi.
Mensinek nyoma nincs, csak olyan "mintha mindjárt megjönne" érzés és naponta többször rövid időre enyhe mellbimbó érzékenység/viszketés, ami egyébként azért furcsa, mert lassan egy éve nem volt ilyen, mivel a májusi küretem óta mensit jelző tünetek nélküli és fájdalommentes a menstruációm.
Tisztában vagyok vele, hogy napokon belül kiderül, tapasztalatokra vagyok kíváncsi azoktól, akikkel előfordult már ilyen.
Elsősorban ez a reggeli pici barnázásnak sem nevezhető jelenség miértje érdekel.
Meg fog jönni.
Ha biztos az ovu, és két napja késik már pozitívnak kellene lenni a tesztnek.
Köszi a válaszokat. Ma meg is jött.
Annyira megszoktam már a napra pontos "álom" ciklusomat mindenféle tünet nélkül, hogy most furcsa volt újra tüneteket érezni és eljátszottam a gondolattal hátha baba lehet. Na de majd legközelebb.
Cisztám nincs, októberben laparoszkópiaval műtöttek egy elég nagy 10x10cm-es cisztával. Azóta többször voltam nőgyógyásznál kontrollon, legutóbb 2 hete, de cisztának nyoma sem volt. Lehet valami kis hormonszint ingadozás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!