Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25-ös érzékenységű teszttel...

25-ös érzékenységű teszttel mikor tesztelhetek leghamarabb? Már az elmaradt mensi napján, vagy inkább utána pár nap múlva?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 15:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is holnapra nem várom,ma csináltam 25-ös tesztet és nekem is negatív...:( én is reménykedem hisz a remény hal meg utoljára...amúgy nálam is két hónapja nem játszik a gyógyszer..Menzi előtti tüneteim nincsenek.Szorítok Neked!
2010. okt. 27. 09:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak is szorítok és mindenkinek továbbra is természetesen!
2010. okt. 27. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Köszi a szorítást:)

A helyzet változatlannak mondható..még mindig nem jött meg.Ma reggel olyan hányinger kapott el hogy a könnyem is kicsordult az öklendezéstől...ha nem jön meg hétvégén újra tesztelek.Majd írok!Mindenkinek+++++++++++++++++++++:)

2010. okt. 28. 13:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekem se jött meg,de más tünetem egyáltalán nincs.Viszont szerintem jó jel,hogy nem jött meg,mert nem szokott ilyen lenni nálam.Mindig halálpontos volt.

Drukkolok nektek is.

Tesztelek hétvégén,majd megírom akármi lett.

2010. okt. 28. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Szorítunk.Már nagyon kíváncsi vagyok.Írjál.
2010. okt. 29. 05:35
 16/20 A kérdező kommentje:

Holnap fogok teszteli a reggeli órákban valamikor.Megírom mindenképp!!Azért nem mertem ma,mert 25ös a teszt és inkább várok még egy napot.

Mensi azóta sincs hála istennek.

Ti hogy vagytok? van már + tesztje valakinek?

2010. okt. 29. 10:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia! Azt hiszem én is holnap tesztelek újra.26.án kellett volna megjönnie.27.én negát teszteltem.Tegnap rosszul voltam ma iszonyat ég a gyomrom és hányingerem van.Az én tesztem is 25-ös volt,jól teszed ha vársz..Én most 10-sel fogok,mert már nem bírom ezt a bizonytalanságot.Menzim nekem sincs sehol,és én nagyon érzem hogy baba van,függetlenül a szerdai nega teszttől.Remélem holnap már biztosabbat fogunk tudni mindketten!Nagyon nagyon szorítok!!!!:)
2010. okt. 29. 12:57
 18/20 A kérdező kommentje:

Nekem még mindig negatív.Más,mint az előző negatív,de akkor is az(más az erőssége meg a színe picit élénkebb).

Majd azért ma ha találok egy nyitva lévő patikát Kisteleken,akkor veszek egy 10es érzékenységűt.

Nekem nagyon gyanús a dolog,mert soha nem késett még a mensim.

Csak sajnos itt van két - teszt...

Na,mindegy,azért még nem adom fel,mert nem jött meg.

Sok sikert mindenkinek!!!

Írok,ha megint teszteltem(ha kapok tesztet,akkor már holnap természetesen)

2010. okt. 30. 08:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Megjött.Még sose késett,de már legalább a köv.hónapban ennyi késéssel nem fogok még reménykedni.

Sok sikert mindenkinek!!

És a köv.hónap új esély!Nekem is és nektek is!

2010. okt. 31. 08:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Hát sajnos én is így vagyok.Tegnap reggel nekem is megjött....Eléggé letörtem.De új hónap indul.Most nem bízzuk a véletlenre.Addig meg megpróbálok nem gondolni rá,elfoglalom magam az esküvő szervezésével:D Mert ebben a hónapban nagyon elhanyagoltam:D Na de most:D

Sajnálom a sorstársakat,na de csajok ez a hónap bővelkedni fog pozi tesztekben!!!Ebben biztos vagyok.Mikulás bácsi bőkezű lesz!!:D Kitartás!

2010. nov. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!