Barnázás és kimaradt menstruáció?
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, segítséget szeretnék kérni hátha volt más is ilyen helyzetben.
Naptár szerinti ovuláció idejében együtt voltunk… utána 6 nappal elkezdtem barnázni, ami 7 napig tartott. Elmentem a nőgyógyászomhoz (magán) aki megultrahangozott, megvizsgált, azt állapította meg hogy candida fertőzés . Felírt hüvelykúpot és 2 db antibiotikum tablettát. A vizsgálat végén minden mást rendben talált, említette hogy meg fog jonni a menstruációm!
(Vizsgálat várt menstruáció előtt 3 nappal volt)
Majd végigszedtem a felírt gyógyszert stb, a barna folyás elmaradt. A várt menstruációm nem jött meg, már több mint 2 hete késik. Csináltam 3 db terhességi tesztet, mind negatív lett.
Amit észrevettem: gyakrabban járok pisilni, szédülés, mellbimbó fájdalom pár napja jelentkezett, hasszurkálás-feszülés illetve puffadás.
Amit még fontos lehet tudni hogy több éve szedek tegretolt, de eddig semmi problémám nem volt vele.
A ciklusaim pontosak 30-31. Napra megjön mindig.
Úgy tervezem, hogy megvárom a következő menstruációm időpontját, és ha nem jön meg akkor sem akkor elmegyek ismét egy vizsgálatra.
Köszi ha elolvastad!
54. Ciklusnap:
WC után délelőtt enyhe vérzést vettem észre, helyeztem fel tampont.
Nagyjából 6-8 nap múlva kéne/ kellett volna megjönnie.
Nem tudom, hogy ez menstruáció, vagy más…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!