Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor "kellene" még együttlenn...

Mikor "kellene" még együttlenni, hogy a legnagyobb esélyünk legyen?

Figyelt kérdés
Tegnap volt pozitív az ovutesztem, aznap este együtt is voltunk. Ma már negatív. Azt olvastam, hogy nem érdemes minden nap együttlenni, mert az rontja a spermák minőségét.
márc. 23. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen, de mivel a tegnapi már bent van, azon nem tud rontani. Ha ma is együtt vagytok és azon ront, akkor ugyanannyi esélyetek marad, mintha ma nem lennétek együtt. Ha viszont nem ront, akkor több, mert a tegnapi és a mai. Szóval, ha amúgy van kedvetek, akkor kihagyni nem érdemes. További napokon már mindegy, akkor szexeljetek, ha kedvetek van. A tegnapival már így is, úgy is megadtátok az esélyt, biztos nem az időzítésen múlik, hogy lesz-e belőle gyerek.
márc. 23. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Szval ha ma együtt vagyunk még az sem ad több esélyt?
márc. 23. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ad, vagy nem 🤷🏼‍♀️ Mivel a tegnapi már önmagában elég az esélyhez, túl sokat nem tud már növelni rajta a mai.
márc. 23. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Mi 3 hónapon keresztül 2 naponta voltunk együtt 8.vagy 9.ciklusnaptól.

És a peteérés előtti nap (pozitív lh teszt) és az első negatív napon is együtt voltunk.

Első 2 hónapban nem sikerült a 3.ban igen 🥰

márc. 23. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Amikor jól esik. Viccen kívül

Mi 6hónapig 2naponta szexeltünk. Nem a baba miatt, hanem alapból.

Majd a 7.hónapban összesen 1db szex volt a 28napos ciklusom 6.napján. na abból lettem terhes.

márc. 23. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én erre csak annyit tudok mondani, hogy hosszú hónapokon keresztül figyeltem az ovut teszttel, akkor 2 naponta szexeltünk.

Majd amikor elfogyott az ovu teszt és abban a ciklusban csak egyszer sikerült együtt lenni, terhes lettem, másfél év sikertelenség után (már megkezdtük a meddőségi eljárást, kezelést még nem kaptunk, teljesen természetes módon jött). Szóval szerintem, ha akar, jönni fog.

márc. 23. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én 3 hónapon keresztül a pozitív teszt napján illetve másnap akcióztam a párommal mégse lett belőle baba csak a kövi hónapban , a negyedik ilyen próbálkozós hónapban.Vagy igen vagy nem. 25% az esélyed rá mint bárki másnak, aki ovulációkor szeretkezik.
márc. 23. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!