Mikor érdemes tesztet csinálni ha 31 napos a ciklus ?
Az lh teszt alapján 11. Én volt ovu (15. Ciklus nap) előtte (10.e/14. Ciklus) nap és utána( 12.e / 16. Ciklus nap) nap is együtt voltunk.
17.én pecsételő vérzés (egyetlen egy csepp) illetve hirtelen jött és ment-hasszúrás/feszülést éreztem.
Ez jelentheti azt hogy sikerült a bébi?
28. ÁN nem kéne megjönnie. Tehát egy hetem van nemvártig.
Érdemes hamarabb tesztelni ? Vagy inkább nemvárt előtti nap/ aznap?
Volt akinek hasonló volt és baba lett?
-sose tapasztaltam hasonlót. Nem vagyok rákattanva se hogy haluztam volna, főleg a vérzést, először azt hittem hamarabb jön meg de semmi nem lett azóta se (halistennek)
Csinálj egy érzékeny tesztet és kiderül. Vagy siker vagy nem
Vagy megmarad vagy nem.
Egyszerübb tesztet csinálni mint itt kérdezgetni!
1# azt kérdeztem mikor érdemes ki mikor csinált stb
Minek írsz ha nem bírsz válaszolni normálisan?
Mennyivel vagy elöbb ha azt irom nekem ovu után 8 nappal egyertelmű pozi volt mindig!
Neked máshogy termelődik a hcg ....és már nem pozi.
Azert ezt a kérdést el lehet egyedűl is dönteni. Lepisilsz egy tesztet vagy nem!
És hidd el itt a 8-25.dpoig mindent is megtalálsz hogy mikor lett valakinek pozi.
Nem vagy elöbbre ezekkel
És ha így gondolod miért kell ezt leírni ? Megállni ennél a kérdésnél és válaszolni? Nem egyszerűbb semmibe venni és tovább lapozni? Most ettől többnek érzed magad ? Jobban alszol vagy mi?
Kiváncsi voltam valamire így megkérdeztem.
De te amilyen stílusban lekezelően válaszolsz ez csak téged minősít. Ha én hülye vagyok a kérdés miatt te hülyébb vagy hogy válaszolsz. Nem kell többet írnod köszi.
32.napon. Elötte felesleges.
Én az 1 csepp vért meg a hasszurkát biztos nem venném sikernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!