Lehetek terhes úgyis hogy közben megjött?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ok miatt hittem hogy terhes vagyok, de a teszttel gondoltam még várok erre meg is jött (de teljesen váratlanul és görcsök nélkül), ezután még csinálhatok tesztet?márc. 17. 09:02
21/31 anonim válasza:
20, mert értelmezni nem megy, de legalább kötözködni dupla energiával igen...
22/31 anonim válasza:
7 vagyok.
Nem tudom.
Következő védekezés nélküli együttlét kb 3hét múlva volt, én azt gondoltam, abból estem teherbe, ésszerű is lett volna. De ha ahhoz képest számolom, az orvosi vizsgálat 5hét múlva volt, kizárt, hogy szívverés és
gerinc nyúlvány,és közel 2 centis.
Előtte hagytam abba a fogamzásgátlót, mondta az orvos, simán lehet dupla peteérés (egy később), de hogy hogy kapaszkodott meg ilyen körülményeknek között (6 napos erős vérzés) isten tudja.
Tünet semmi nem volt, az majd sokkal később lesz.
Csinálj egy tesztet, az a tuti.
23/31 anonim válasza:
Kérdező nem tudom hány éves vagy de a biológiát vedd át még egy kicsit.Ha meg jött a vérzésed nem lehetsz terhes értsd meg.
24/31 anonim válasza:
23, nehéz felfogni vagy nem is akarod, hogy létezik pecsételő vérzés, esetekben hónapokig is? Van akinek az alap mensi sem sokkal erősebb...
25/31 A kérdező kommentje:
23. Nehany ismerosnel rakerdeztem es kepzeld voltak olyanok akik terhesen is menstrualtak honapokig:) ha az internet es a konyvek bioszon nem is mondtak, letezik a lehetetlen
márc. 19. 15:39
26/31 anonim válasza:
25ös nem lett volna célszerűbb a közvélemény kutatás helyett csinálni egy tesztet? Attól hogy van olyan ismerősöd aki menstruált terhesen te még nem vagy terhes
28/31 anonim válasza:
Akkor terhes vagy,így most jobb?! De nem lenne egyszerűbb egy tesztet csinálni mint hogy itt kérdezed meg? Nem látunk a méhedbe honnan a francból tudjuk.Csinálj tesztet,erre találták ki
29/31 anonim válasza:
Egyébként kérdező ha terhesség alatt valaki vérzik az nem menstruáció, nem normális egyáltalán ha terhesség alatt valaki vérzik mert ott már valami baj.Nagy hülyeség amit mondtak neked az ismerőseid már ha egyáltalán mondtak,csak így akarod meg győzni magad hogy akár terhes is lehetsz.
30/31 A kérdező kommentje:
nem repesnék az örömtől ha az lennék, szerintem körülöttem se néhány ismerős (vagy párom) de nagyon úgy éreztem a dolgot.
márc. 19. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!