Lehetek úgy is terhes, ha nincs hasszurka?
A ciklus kb. 30. napján tartok, legutóbb is 34 napra jött meg. Ilyenkor már napok óta kellene éreznem...
Lehet, hogy most esetleg pont ez a hiány jelezné a babát?
Amiről mindig írtok, a sűrű fehér folyás, az viszont nincs meg.
Mindenki érzi a hasszurkát?
Szia!
Amikor terhes lettem én úgy éreztem,h. mindjárt megjön. Fel is tettem egy tampont nehogy baj legyen a fehér nadrágomban.Fehér folyásom nem volt. Kicsit későn jöttem rá,h. terhes vagyok, akkor már kb.7 hetes volt a baba mert nekem tök rendszertelen volt a ciklusom. De visszaemlékezve nekem 1-2 héttel azután volt ez a "mindjárt megjön" érzésem miután terhes lettem. Hasszurka alatt nem tudom mit értesz pontosan. Ezt?
A "mindjárt megjön" érzés nekem azt jelenti, hogy az egész alhasam tompán feszül. A hasszurka alatt pedig csipkedést, apró szurkálást értek.
Most semmit nem érzek, és száraz is vagyok.
1. válaszoló vagyok. Nekem egyáltalán nem volt ilyen hasszurka. A legelején csak ennyit éreztem,h. mindjárt megjön de semmi több. A melleim is csak később kezdtek el fájni. Sztem különben mindenkinek más. Lehetsz terhes...türelem, nemsokára kiderül. Ha szeretnéd akkor kívánom,h. legyél az!!
Üdv:
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!