Méhpempőt és Elevitet lehet egyszerre szedni?
Sziasztok! Párommal nyár végén szeretnénk elkezdeni a próbálkozni,mert babát szeretnénk. Kérdésem az lenne,hogy méhpempőt lehet együtt szedni elevittel? Illetve melyik jobb? Nagyon sok különböző dolgot olvastam,nem tudom melyik a legjobb. A dokim szerint egyik se. Van olyan,aki együtt szedte? Vagy ti melyiket ajánlanátok? Illetve,ha Elevitet kezdem szedni,akkor mennyi idővel előtte érdemes,hogy elkezdünk próbálkozni?
Válaszokat előre is köszönöm!
De őszintén, miért ne lehetne együtt szedni?
A méhpempő egy bioaktív anyag, az elevit meg egy multivitamin.Nem, nem fogsz semmit sem túladagolni.
Szedheted, persze, bar szerintem a
folsav a lenyeges teherbeeses elott inkabb, szoval boven eleg az is, ha csak azt szeded.
Probalkozni meg barmikor elkezdhettek, amikor gondoljatok.
Inkább folátot szedj, és d vitamint.
Nekem mindkettőt az orvosom javasolta.
Méhpempő sokaknak összezavarja a ciklust, nem érdemes vele kísérletezni, ha nem muszáj...
(Folátot szedj, ne folsavat. Nők egy részének folsav felszívódási zavara van, és nem is tud róla, egyszerűbb rögtön a folátot szedni, az mindenkinek felszívódik. D vitaminban pedig a magyarok többsége sajnos hiányban szenved, szintén orvosom mondta, ezért is kell szedni.)
Ott kezd hogy ne görcsöl rá ennyire. Kezdjek el próbálkozni, mellette szedj D-vitamint meg folsavat vagy folsavat tartalmazó multivitamint (terhesvitamint).
Majd ha nem sikerül hónapokig akkor ráérsz ilyen boszorkányságokon gondolkodni mint a Méhpempő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!