Virágnatura pcos komlexről valakinek vélemény? Azt olvastam termékenység elősegítő is Valaki használta már?
Figyelt kérdés
2024. márc. 11. 15:25
1/2 anonim válasza:
Szia😊
Ha babát szeretnél pcos mellett akkor az inofolicot nagyon ajánlom. Nekem is pcos-m van, de már 2szer segített teherbe esni a 3. pici pedig simán minden segítség nélkül jött.
Sok sikert🤞
2/2 anonim válasza:
Szia! Én a tesztfutáron közel 300 ezer Ft összeget hagytam ott ilyenekre. Rengeteg viragnatura teát és kapszulát beszedtem és reménykedtem, de egyik sem segített még egy picit sem sajnos. A teáknak sajnos az íze is szörnyű volt így számomra csak nagyon nagy pénzkidobás volt (több dobozt is bontatlanul dobtam ki, mert úgy felidegesíett, hogy ennyit elköltöttem és csak még rosszabbá tette a hormon háztartásom), egyedül az endokrinológus tudott segíteni és 2 év sikertelenség után az endokrinológussal a harmadik ciklusban várandós lettem. Pedig semmilyen komoly eltérésem nem volt, amihez szükséges lett volna gyógyszer, de mivel már nagyon szerettem volna, így kaptam metformint ( nem vagyok cukorbeteg ), de ettől egyből nagyon szép ovulációm lett. De nem vagyunk egyformák, lehet másnak segít. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!