A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül.Ha a barátom 1-2-szer betolná nekem a péniszét teherbe eshetek?
Simán teherbe eshetsz úgy is, hogy csak a közelben csorog a lé, és te is nedves vagy közben.
Hogy gondoltad az akciót?
Nem tudod, hogy abban a pillanatban, ahogy tologatja befelé - az előváladék azonnal jön, kifelé?
És, ha 1-2-szer betolta, az első alkalommal olyan érzés is lehet, hogy a második lökésre akár jöhet az egész anyag is?
Ha ilyet csináltok, az a legvalószínűbb, hogy a 3. lökésre már úgy spriccel, hogy a másik végeden jön ki a fölösleg!
Megpróbálhatsz pesszáriumot használni: ügyesség és fegyelem kell hozzá, de szerintem (és majd szerinted is) megéri - ha már nem akarsz bogyókkal küzdeni.
Mindig mindenre van egy kis esély, de azért minek ennyire beparáztatni szegényt?
Ennyire azért nem könnyű teherbe esni, különben lenne már egy tucat gyerekem. De sajnos még egy sincs, pedig már egy teljes éve szeretkezünk minden egyes alkalommal védekezés nélkül, peteérés ideje alatt is, úgy, hogy bennem fejezi be a párom....
Az, hogy egy-két lökést gumi nélkül csinálnak, szerinem nagyjából olyan mikroszkópikus méretű esélyt eredményez a terhességre.
És nem akarok a megszakításos mellett korteskedni, de nekem egy korábbi párommal 4 évig bejött. Persze lehet, hogy bennem (bennünk) van a baj.
Igen a 2:19-esnél biztos hogy nem normális, hogy ennyi idő alatt nem esett teherbe ilyen módon.
és ne osztogasson hülye tanácsokat egy így is tudatlan tininek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!