Nem lehetek terhes ugye?
Na most nagyon félek. Tegnap éjjel feküdtem le először a barátommal és az elején még nem védekeztünk de csak párszor tette be nagyon kevés időre. Utána phalmatexet használtunk a tablettát megvártuk a 10 percet és nem is tartott sokáig az egész illetve nem bennem élvezett el. A menstruációmnak most 15én kell megjönnie
Nem lehetek terhes ugye? Az biztos hogy ha ezt megúszom a büdös életbe nem csinálok ilyet mert most annyira szorongok hogy nemtudok sehogy sem megnyugodni.
Tudom hogy ez felelőtlenség volt már annyira bánom hogy az nem igaz.
A válaszokat előre is köszönöm.
#9 Nagyon szépen köszönöm ezt a választ el sem hinnéd mennyire jól esett egy ilyet is olvasni
Igen igen holnap megyek is receptet íratni és bevenni ha minden jó lesz a szex után 36 órával már be is veszem hogy tényleg biztos ne legyen semmi baj
Teljes mértékben igazad van köszönöm szépen a hosszú és részletes korrekt választ :)
"legalább Pharmatexet használtatok"
Utólag, illetve a szex második felétől. Így még kevésbé hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!