Időntúli pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Tegnap délután csináltam egy terhességi tesztet,mert vannak tüneteim de 5perc letelte után már nem foglalkoztam vele,negatív lett
De nem dobtam ki vissza tettem a csomagolásba.
Most reggel gondoltam ideje kidobni és halvány pozitívat mutat,pontosan nem tudhatom mikor változott az eredmény,a kérdésem az lenne hogy járt e már valaki így és tényleg terhes volt e?
márc. 9. 07:22
1/13 anonim válasza:
Én csinálnék a helyedben még egy tesztet első vizeletből.
Hanyadik dpo?
2/13 anonim válasza:
Szerintem csinálj meg egy tesztet, mert nem tudni, hogy időn tuli-e vagy nem.
Képet nem tudsz feltenni?
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom elég gyér.De előben sokkal jobban látszik,persze halvány de van színe is
márc. 9. 08:12
5/13 A kérdező kommentje:
Ez a 3.napja hogy késik
márc. 9. 08:36
6/13 anonim válasza:
Három nap után már erősebbnek kéne lennie.(persze csak ha biztos az ovud.Ha nem biztos akkor lehet, hogy meg nem is késik)
7/13 anonim válasza:
3 nap késés után már sokkal erősebbnek kellene lenni. Nekem 4 nappal a menstruáció előtt volt ilyen szintén délután. Biztos vagy az ovuban? Ha igen, akkor nem reménykednèk. Ha az ovu lehetett később , illetve volt később is altus akkor még lehet belőle valami.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Persze egy másik teszt többet tudna mutatni szerintem,de ugye nem csak én látom a második csíkot?
márc. 9. 09:48
10/13 anonim válasza:
Időn túl nem érdemes foglalkozni vele, akármit mutat, érvénytelen. Inkább csinálj másikat és amit az mutat időn belül, az a valós eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!