Ciklus 19. napján volt LH csúcs a teszt szerint, akkor a 20. napon van az ovuláció kb?
És ha a ciklus 18 és 20. napján voltunk együtt akkor jók az esélyek? :)
Ugyanitt, ki van 1. Dpo-n? 😊
30N
Sziaaa,
nekem úgy tűnik megjött sajnos. Amikor az LH teszt pozitív volt, aznap volt fájdalom is. Szerintem az a nap lehetett egyben az ovuláció napja is. Én pénteken voltam vérvételen, progi szint: 36,54nmol/L. úgy tudom ez azért nem olyan sok sajna, 40 felett mondják, hogy meg tud tartani egy terhességet. De lehet tévedek. Viszont azt is olvastam ezzel kapcsolatban, hogy ha amúgy nincs peteérés akkor is megemelkedhet a progeszteronszint... szóval csak elméletben lehet az, hogy igazolhatja a peteérést. Most bevetem az LH teszt mellé a hőmérőt is :D új hónap, új időszámítások :)
Te hogy vagy? :)
Sziasztok, ha valaki esetleg majd erre jár:
LH teszttel felhagytam, csak az ovu fájdalomra bíztam magam. :) Amikor éreztem együtt voltunk, és most 5 hetes várandós vagyok.
Gratulálok😊 boldog babavárást❤️
Én most vagyok hasonlóan, mint te márciusban. 19.napon volt lh csúcs és ma vagyok 1.dpo🙈
És ez az utolsó lh tesztelős hónapom, igy mar nagyjából ismerem a ciklusom, tudom mire figyeljek es mire számíthatok nagyjából😊
akkor szurkolok <3 :)
az is sokat segített, hogy teljesen elengedtem, hogy nézegettem szerintem.
Majd írd meg azért, 2 hét múlva <3
És köszönöm :)))) :*
Ha 8 napon belül nem jön meg, akkor van esélyem. Sajnos rövid lutealissal küzdök.
De majd írok, mi a helyzet 😊
#13mas vagyok
Bocsanat, teljesen elfelejtettem irni🙈
19 hetes terhes vagyok🥰 majusi honap lett a befuto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!