1/10 anonim válasza:
Az 1 csík negatív eredményt jelent, itt pedig egyértelműen csak egy csík van.
4/10 anonim válasza:
Én látok halvány csíkot, de ebből még bármi lehet. 2 nap múlva reggel csinálj újat, ezt javaslom.
5/10 anonim válasza:
Azért 1 vagy 2 csíkot megkülönböztetni nem atomfizika...
7/10 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni. Úgy látom ide sokan csak azért járnak, hogy ők legyenek a megmondóemberek, és lenézzenek másokat... Tisztelet a kivételeknek.
Nem tudom, miért nem lehet emberien leírni az észrevételt.
Egyébként én bármiféle nagyítás vagy magas fényerő nélkül látnom a halvány második csíkot, - ami ettől függetlenül nyilván lehet a reagens helye is.
8/10 anonim válasza:
Engem is lefognak pontozni, de az első képen szellemcsikos. Mintha latszodna valami, de ez bármi lehet. De mivel anno volt ilyen tesztem és ténylegesen terhes voltam, így 2 nap múlva csinálj még egy tesztet, akkor eldől. Ha baba van, 2 nap múlva mar erős 2 csíkosnak kell lennie
9/10 anonim válasza:
én csak azt nem értem, ehez miért kell közönség szavazata?
látod te is, hogy valami mintha derengene de nagyon kétséges. 2 nap múlva csinálj másik, lehetőleg ugyanilyen tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!