Olyan létezik, hogy egyik ciklusban viszonylag az elején van tüszőrepedésem, a másikban meg inkább a végére esik?
Meg szoktam érezni,olyankor szúr az adott oldalon.
Mióta tervezzük a második babát,azóta jobban figyelek erre,és azt vettem észre,hogy mintha minden ciklusban máskorra esne...
Nem csinálgatok teszteket erre vonatkozóan,nem is akarok nagyon rágörcsölni a témára,jön a baba majd ha jönni akar. Csupán érdeklődöm.
Egyébként a menstruációm rendszeres, a ciklusaim egyforma hosszúak.
erre korrekt választ csak hőméréssel lehet megtalálni
viszont ha mindig ugyanolyan hosszúak a ciklusaid, akkor nem hinném, mert a pé után eltelt napok száma (luteális fázis) kb egy embernél mindig ugyanannyi. Pl nekem múltkor később volt pé-m, és így amennyivel az késett, kb annyit késett a menzim is. A testünk csalóka, ha figyeljük magunkat, valami kis szurkálódásra is azt gondoljuk, hogy, pedig nem...
Orvos irta, hogy rendszeres ciklusnal sincs semmi garancia, hogy a peteeres mindig ugyanakkor lenne!! Nem minden ugy tortenik, mint ahogy az a nagykonyvben meg van irva.
Rendszeres a ciklusom es mindig erzem a peteerest mert nagyon faj, meg a tojasfeherjes nyakbol is tudom. Ebben a honapban viszont a 6. napon fajt a petefeszkem, kozepidoben nem volt semmi, PE-s folyas sem. Ha terhes vagyok, akkor en vagyok itt az elo pelda, hogy rendszeres ciklusnal bizony nem kotelezo hogy csak kozepidoben lehet teherbe esni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!