Szerintetek ez pozitív? Időnbelul ilyen csak halvány.
Figyelt kérdés
márc. 2. 15:31
21/48 A kérdező kommentje:
3 prima tetsz pozitív az elmúlt napokban az egyik szombati ami a képen van másikak előtte napiak.
Na most a tegnapi és mai x epil meg semmi lehet hogy prima érzékenyebb?
Bocsánat csak próbálom érteni.
Már nem tesztelek várok nem vártig csak érdekel a véleményetek vagy tapasztalataitok. Köszönöm.
márc. 4. 11:24
22/48 anonim válasza:
Én ha terhes voltam akkor napról napraverősebbek lettek a tesztjeim, és 3 nappal mensi előtt a 25 ös teszten is volt csík.
23/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Hát akkor lehet nem tappat meg vagy valami.
márc. 4. 14:02
24/48 anonim válasza:
Én most ráguggliztam x-epilre az egyik oldal 25öset írt.
25/48 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt nem írtam hogy az x epil 6 nappal előtti azért nem bizok már benne mert az is elvileg 10es érzékenységű mint a prima
márc. 4. 14:31
26/48 anonim válasza:
Én facelle kazettásat szoktam használni. Sosem vert át.
27/48 anonim válasza:
Csak az x-epil lett negatív? Az nem feltétlen baj. Az x-epilből a 10-es is csak a nemvárt napján szokott halvány pozi lenni. Csinálj egy Primát megint, ha pozitív, akkor nincs gond.
28/48 A kérdező kommentje:
Várok 10.ig akkor nem várom ha esetleg érdekel még valakit majd meg írom.
márc. 4. 18:19
29/48 anonim válasza:
Na kinek van igaza..??
#9-es vagyok
Le lehetett pontozni, az a teszt amin keresni kell a 2 csíkot =negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!