Elevitet vagy Femibiont szedjek? Melyik a jobb?
Szia!
Én 2008-ban az első terhességemnél az Elevitet szedtem. Most amikor újra terhes lettem elkezdtem azt szedni, de az orvosom ragaszkodott hozzá, hogy a Femibiont szedjem, mert az sokkal-sokkal jobb mint az Elevit. Úgyhogy terhesség alatt én azt szedtem végig (igaz, tényleg borzasztó drága, dehát a baba egészségéért mindent...). Most a szoptatás alatt már az akkor megvett Elevitet szedem csak.
3 hós és 2,5 kislány anyukája
Amelyik orvos kifejezettem ajánl valamit annak szerződése van az adott gyógyszertgyártó céggel!
Nekem terhesség alatt ragaszkodott a femibionhoz a dokim, később a főorvos mondta, hogy tök mindegy melyiket szedem mindegyik jó...
Én Elevitet szedtem,és egyébként meg voltam vele elégedve,a kislányom is egészséges,okos.
Tény,hogy nekem is szorulásom lett tőle (és aranyerem is),de az az igazság,hogy én bármilyen egyéb multivitamint szedtem életemben azoktól is mindtől lett enyhe szorulásom.
Most tervezzük a második babát,majd fogok konzultálni a dokival,hogy mit javasol.
Hát úgy látom a femibiont fogom választani. Mert az elevitról elég érdekes dolgokat olvastam. Köszi lányok. Most kezdem. Mert most derült ki hogy jön a kis maszat:)))) és már nagyon sokat vártunk rá.
5h kismama:)
15:08-as vagyok.
Először is gratulálok,vigyázz nagyon magatokra!
Kis kiegészítés még a válaszomhoz:a mostani ismerőseim közül,akik terhesek egyik sem Elevitet szed,Gravidát és Femibiont inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!