Lehet érezni, ha 2 peteérés van?
Ha két tüsző érik meg egyszerre akkor egyszerre van ovuláció is. Az ovuláció hormonális folyamat, ha LH csúcsod van minden érett tüsző megreped. Ha egy tüsző megrepedt elkezd a sárgatest progeszteront terelmelni, aminek a hatására az LH és FSH csökken, nem tud még egy tüsző érni és megrepedni.
Fájdalmat nem csak az ovu okozhat, a sárgatest is feszíthet.
ebben a hónapban 12.napon volt ovum hő alapján. 16.napon is volt termékeny nyákom, csodálkoztam is rajta
26.napon lett pozitív a tesztem, előtte napokban is teszteltem és negatívok voltak. 27.napon jött volna meg, nekem 26 naposak a ciklusaim
én majd csak március 8-án megyek dokihoz, de ha nem felejtem el megírom ketten vannak-e :D
nekem is 3.baba de ha ketten lesznek, akkor ketten :D úgyis van 2 jó babakocsink, egy uniszex meg egy kicsit lányosabb :D
Köszi a válaszokat!
#4 Az nagyon érdekelne, megköszönöm, ha megírod! 😊 Nekünk is van testvér babakocsink, abba belefér egy ikerpár is, de így is kis korkülönbség van a két "nagy" között, elég kemény volt nekem az is. 😅
4-es vagyok, végül ma voltam dokinál 5+3 hetesen csütörtök helyett. Tegnap kicsit görcsölt este bal oldalt és reggel is meg már a derekamnál is éreztem bal oldalt. Na az én második "peteérésem" ciszta lett 😅 a bal petefészkemben ott maradt a kis túlérett petém😁
De az egyetlen babám méhen belül van és már 1 cm petezsákban pihenhet 🥰
Különben örültem is meg nem is hogy nem ketten vannak. Mindenképpen hatalmas boldogság 💜💙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!