Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos nincs pocilakóm? Vmi...

Biztos nincs pocilakóm? Vmi más baj van?

Figyelt kérdés
Már irtam egyszer,hogy két hete fáj az alhasam,szurkál és kemény.A melleim kicsit érzékenyek.Mikor utoljára,kb egy hete szeretkeztem a párommal kicsit véreztem,utána nap pedig barna folyásom volt.Tegnap kellett volna megjönnie,de semmi.Erre ma megint barnafolyásom volt,ugyanannyi mintha megjött volna,de barna.Most akkor baj van?Vagy még lehetek babás??
2008. jan. 8. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszel egy tesztet?? :)) Az sok mindent elárulna!!!
2008. jan. 8. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először is nyugodj meg.Ha nincs lázad. és komolyabb görcsöd, csinálsz tesztet és negatív, akkor egy hét múlva ismételd meg.Ha akkor is semmi akkor is lehet pocaklakód, de akkor a saját megnyugtatásodra menj dokihoz.Biztos nincs semmi baj, ne ijesztgesd magad feleslegesen,kívánok neked egy positív tesztet:-). nEM VAGYUNK EGYFORMÁK, DE NEKEM A MENSI ELŐTT EGY NAPPAL KIMUTATTA.sOK SIKERT!
2008. jan. 8. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem ilyesztgetésnek,de lehet más baj is,tehát sztem menj orvoshoz!!!Lehetsz persze babás is,nagyon sok példa mutatja ezt,de sajna 70%ban a mai napig nem ez az igazság,hanem az hogy más kisebb-nagyobb probléma van.Én nem várnék,hanem mennék dokihoz.Sok szerencsét!!!!!!

2008. jan. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!