Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor fogant a babám? Hogyan...

Mikor fogant a babám? Hogyan számoljam a terhességi heteket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Júliusban szétmentünk a barátommal utoljára 07.27 én voltam vele sexuálisan együtt. Nem védekeztünk. Az utolsó menstruációm 2023.08.07 én volt. 08.18 án voltam együtt a mostani párommal. Elég bonyolult igen sajnos.Ha jól tudom 21 én volt ovum. 09.01 én nagyon halvány csík volt a teszten. Másnap 09.02 án adigitális clear blue 1-2 hetet írt. 10.05 én voltam előszőr nőgyógyásznál az uh 8+2 őt irt. 10.31 én 12+0 volt. Akkor mikor fogant a baba? 2 orvos is azt mondta ha júliusban fogant volna akkor nagyobb lenne több mint 2 héttel. Én biztos vagyok benne hogy a mostani páromtól van. Hiszen menstruáltam 08.07 én de olvastam hogy volt aki menstruált. Meg az érdekelne hogyha az utolso menzesz 08.07 én volt és az ultrahang amit ki ir megegyezik vele pár nap eltéréssel akkor középidőben fogant a baba? A szülési időpont Május 14.

2024. febr. 23. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

😁 Bárki. Kivéve aki nem dugatja magát védekezés nélkül 3 héttel a szakítás után.

Egyébként dehogy nem vagy előrébb. Ha jól értem, vagy az "új" pasi az apa vagy a régi. Vagy van 3. versenyző is?🤔

Az tiszta, hogy a mostanival fogod felneveltetni. Akkor miben befolyásol, hogy ki az apa. Ha kiderülne, hogy a régi, akkor még őt is lehúznád mellé gyerektartással? Vagy mi a terv? Na, ugye, hogy tök mind1. Amúgy nyugodjál meg, a 2.a befutó.

2024. febr. 23. 12:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat. Én az a tipusú ember vagyok aki mindent nagyon nagyon túlgondol. Ezért is volt ez is…meg én az aktustól számoltam a heteket és azért ért az orvosnál váratlanul a dolog hogy x idős a baba. És nyilván onnantól kezdve túlgondoltam. azért nem vetettem el a babát mert úgygondolom nagyon sokaknak nem lehet vagy évek elteltével sem sikerül :/ meg persze meg is akartam tartani az első perctől.
2024. febr. 23. 13:10
 13/17 A kérdező kommentje:
#1 -es nem nem volt 3 ik sem 4 ik eddig 3 párom volt összesen és 25 éves vagyok… úgy gondolom bárkinek az életében lehetnek megbotlásai…és nem nem vagyok rászorulva havi x gyerektartásra. Viszont az hogy te ilyen rosszindulatu vagy az eleg elszomorito :/ ez egy olyan oldal ahol barki barmirol kerdest feltehet. Senkit nincs jogunk elitelni. Barkivel elofordulhat az eletben barmi kellemetlen helyzet.
2024. febr. 23. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Kellemetlen helyzet az, ha elfelejtek befizetni egy szamlat, vagy ha atazik a betetem. A te helyzetedre nem ezt a szot kellene hasznalni. Felelotlensegnek hivjak.

De a tobbiek kifejtettek, nem a volt parodtol vagy terhes, hanem a jelenlegitol. Mindenesetre nem tudom meddig lesztek egyutt, az elso aktusbol teherbe esni nem jelez sok jot. A babanak jo egeszseget kivanok, o nem tehet errol.

2024. febr. 23. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem rosszindulat. Igaza van #14-nek. Ha egymás után telibe veretem magam 2 különböző pasival és nem tudom ki az apa, akkor természetesen bármit kérdezhetek gyakorin, hisz arra van az oldal, de tisztába vagyok vele, hogy a leírtak alapján fogjak megítélni. 25 évesen illik vállalni a felelősséget a tetteidért. Kellemetlen helyzet előfordulhat igen, de 40+ évem alatt egyszer se fordult elő olyan, hogy teherbe eshettem volna úgy, hogy nem tudom, ki az apa, kivéve, ha megerőszakolnak.

2024. febr. 23. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

"Én az a tipusú ember vagyok aki mindent nagyon nagyon túlgondol."

Szerencse, hogy olyan jelentéktelen apróságot, mint a gyerekvállalás, nem sikerült túlgondolni.

2024. febr. 23. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az október és a 12 hetes UH alapján is biztosan a jelenlegi párodtól fogant.
2024. febr. 23. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!