Mikor fogant a babám? Hogyan számoljam a terhességi heteket?
😁 Bárki. Kivéve aki nem dugatja magát védekezés nélkül 3 héttel a szakítás után.
Egyébként dehogy nem vagy előrébb. Ha jól értem, vagy az "új" pasi az apa vagy a régi. Vagy van 3. versenyző is?🤔
Az tiszta, hogy a mostanival fogod felneveltetni. Akkor miben befolyásol, hogy ki az apa. Ha kiderülne, hogy a régi, akkor még őt is lehúznád mellé gyerektartással? Vagy mi a terv? Na, ugye, hogy tök mind1. Amúgy nyugodjál meg, a 2.a befutó.
Kellemetlen helyzet az, ha elfelejtek befizetni egy szamlat, vagy ha atazik a betetem. A te helyzetedre nem ezt a szot kellene hasznalni. Felelotlensegnek hivjak.
De a tobbiek kifejtettek, nem a volt parodtol vagy terhes, hanem a jelenlegitol. Mindenesetre nem tudom meddig lesztek egyutt, az elso aktusbol teherbe esni nem jelez sok jot. A babanak jo egeszseget kivanok, o nem tehet errol.
Ez nem rosszindulat. Igaza van #14-nek. Ha egymás után telibe veretem magam 2 különböző pasival és nem tudom ki az apa, akkor természetesen bármit kérdezhetek gyakorin, hisz arra van az oldal, de tisztába vagyok vele, hogy a leírtak alapján fogjak megítélni. 25 évesen illik vállalni a felelősséget a tetteidért. Kellemetlen helyzet előfordulhat igen, de 40+ évem alatt egyszer se fordult elő olyan, hogy teherbe eshettem volna úgy, hogy nem tudom, ki az apa, kivéve, ha megerőszakolnak.
"Én az a tipusú ember vagyok aki mindent nagyon nagyon túlgondol."
Szerencse, hogy olyan jelentéktelen apróságot, mint a gyerekvállalás, nem sikerült túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!