Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Remélem nem vagyok terhes?

Remélem nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Ciklus 29. Napján vagyok, ezt még nem nevezném késésnek, de nagyon későn érkezett a mellfeszülés, mint PMS tünet, alig 3 napja tart és egyre rosszabb... nem tudom megoldani a tesztelést, mert max. Egy pláza wc-be lennék nyugiban az elkövetkező 5 napban, 3 város között fogok rohangálni, vonatozni, a munka-magánélet most ìgy alakult a hètre. :(

Párommal együtt sem élek, lakótársnőm van, ne neki pláne semmi köze a tesztelési próbálkozásomhoz.

Szorulásom, puffadásom már majdnem 10 napja tart... én remélem ez most inkább a stressz és nem terhesség jele.

2024. febr. 21. 17:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%

Komolyan ennyire életképtelen vagy?

A lakótársad ott áll melletted, mig pisilsz? Vagy nem is értem...

2024. febr. 21. 18:13
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

Vegyél egy tesztet, vidd be a mosdóba otthon egy neszeszerben. Előtte a szobádban olvasd el, hogy működik, hány másodpercig kell a vizeletbe tenni stb.

Pisilj, csináld meg a tesztet.

Fektesd egy wc papír darabra, takard le egy másik wc papír darabbal, tedd a neszeszerbe, de tartsd végig vízszintesen. Uzsgyi be a szobádba, magadra csukod az ajtód, pár perc múlva látod az eredményt.

Hirtelen most ez a megoldás jutott eszembe.

Ha terhes vagy, és hányni kezdesz 2-3 hét múlva, azt úgysem fogod tudni eltitkolni előle, de ezen ráérsz akkor aggódni...

2024. febr. 21. 18:23
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Ja és kelj direkt előbb reggel, direkt húzd korábbra az órád a telefonodon, reggeli vizeletből csináld a tesztet. A lakótársad lehet felkel, mire lehúzod a wc-t, de gondolom csak nem töri rád az ajtót, szépen beviszed a tesztet a neszeszerben diszkréten a szobádba.
2024. febr. 21. 18:25
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Anyám borogass.. hogy valaki 20+ ennyire életképtelen legyen, meg úgy viselkedjen mint egy csitri 10 éves..🤦

Szerintem meg ez full gáz.

Ha terhes vagy, inkább ne tartsd meg.. ahhoz sem vagy elég felnőtt fejben, hogy helyén kezelj egy terhességi tesztet és a tesztelést, nemhogy egy gyereket.

2024. febr. 21. 18:39
 15/25 anonim ***** válasza:
78%

Vagy ha annyira félsz a szobádban tesztelj.

Vigyél be ejjel egy nagyobb befőttes üveget pisilj bele reggel és kész.

Utána kiontod

Tudom ez annyira nem megszokott de azért a tesztelést meg kell oldani valahogy

Nem is értem amúgy, hogy nem vagy egyedül a wecen.

A lakótársad ott áll feletted?

2024. febr. 21. 18:39
 16/25 A kérdező kommentje:
A neszeszer jó megoldásnak tűnik! Nem áll mellettem de ha ott futkos körülöttem nem tudom kikerülni, mert a WC-fürdő a lakás másik felében a konyha meg a szobája között van. A WC le van választva a fürdőn belül egy fallal plusz redőnyajtóval, tehát bejőn a fürdőbe fogat mosni simán, mert látni nem lát közben, az meg pont nem érdekli, hogy nem akarok mellette pl: kakilni azért a redőny hangot nem szigetel. Fura egy megoldás, de végül is el lehet így szeparálni egy kádat a WC-től.
2024. febr. 21. 18:44
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindegy, ezt kár volt megmagyarázni, holnap munka után mielőtt vonatra ülnék a plázában ellövök egy tesztet, feltéve ha addig nem jön meg. Én még reménykedem!

Nem vagyok életképtelen, 5 éve eltartom magam, jól főzök, jó háziasszonynak érzem magam. Csak ez a lakótárs dolog nem jön be, mert neki 0 igénye van privàt szféràra.

2024. febr. 21. 18:47
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Az hogy jól főzöl, jó háziasszony vagy, ez éded kevés az élethez ha egy nyamvadt teszt kifog rajtad
2024. febr. 21. 18:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Költözz külön vagy vissza a szuleidhez.Esetleg a parodhoz

Probléma megoldva.

2024. febr. 21. 18:58
 20/25 A kérdező kommentje:
18 ezt a kritikát nem veszem magamra. Nem tesztelni nehéz hanem anyám borogass a teszt utáni érzelmi állapotom nem tartozik mindenkire. Ez nem olyan dolog hogy kimész a munkahelyi WC-BŐL MINTHA MI SEM TÖRTÉNT VOLNA. Vagy az anyád elé. De ha neked ennyit jelent egy terhességi teszt; az fasza.
2024. febr. 21. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!