Remélem nem vagyok terhes?
Ciklus 29. Napján vagyok, ezt még nem nevezném késésnek, de nagyon későn érkezett a mellfeszülés, mint PMS tünet, alig 3 napja tart és egyre rosszabb... nem tudom megoldani a tesztelést, mert max. Egy pláza wc-be lennék nyugiban az elkövetkező 5 napban, 3 város között fogok rohangálni, vonatozni, a munka-magánélet most ìgy alakult a hètre. :(
Párommal együtt sem élek, lakótársnőm van, ne neki pláne semmi köze a tesztelési próbálkozásomhoz.
Szorulásom, puffadásom már majdnem 10 napja tart... én remélem ez most inkább a stressz és nem terhesség jele.
Komolyan ennyire életképtelen vagy?
A lakótársad ott áll melletted, mig pisilsz? Vagy nem is értem...
Vegyél egy tesztet, vidd be a mosdóba otthon egy neszeszerben. Előtte a szobádban olvasd el, hogy működik, hány másodpercig kell a vizeletbe tenni stb.
Pisilj, csináld meg a tesztet.
Fektesd egy wc papír darabra, takard le egy másik wc papír darabbal, tedd a neszeszerbe, de tartsd végig vízszintesen. Uzsgyi be a szobádba, magadra csukod az ajtód, pár perc múlva látod az eredményt.
Hirtelen most ez a megoldás jutott eszembe.
Ha terhes vagy, és hányni kezdesz 2-3 hét múlva, azt úgysem fogod tudni eltitkolni előle, de ezen ráérsz akkor aggódni...
Anyám borogass.. hogy valaki 20+ ennyire életképtelen legyen, meg úgy viselkedjen mint egy csitri 10 éves..🤦
Szerintem meg ez full gáz.
Ha terhes vagy, inkább ne tartsd meg.. ahhoz sem vagy elég felnőtt fejben, hogy helyén kezelj egy terhességi tesztet és a tesztelést, nemhogy egy gyereket.
Vagy ha annyira félsz a szobádban tesztelj.
Vigyél be ejjel egy nagyobb befőttes üveget pisilj bele reggel és kész.
Utána kiontod
Tudom ez annyira nem megszokott de azért a tesztelést meg kell oldani valahogy
Nem is értem amúgy, hogy nem vagy egyedül a wecen.
A lakótársad ott áll feletted?
Mindegy, ezt kár volt megmagyarázni, holnap munka után mielőtt vonatra ülnék a plázában ellövök egy tesztet, feltéve ha addig nem jön meg. Én még reménykedem!
Nem vagyok életképtelen, 5 éve eltartom magam, jól főzök, jó háziasszonynak érzem magam. Csak ez a lakótárs dolog nem jön be, mert neki 0 igénye van privàt szféràra.
Költözz külön vagy vissza a szuleidhez.Esetleg a parodhoz
Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!