Méhen kívüli terhesség utàn van esélyem rendes terhességre?
Figyelt kérdés
6 hónapja volt egy mehen kivulim sajnos, megmutottek laparoszkopiaval, de szerencsere nem kellett ki venni a petevezetomet. Most újra ra neki kezdtünk probalkozni. Megszeretnem kerdezni esetleg van valaki aki mehen kivuli utan terhes lett es nem lett gond belole? Előre is koszonom a valaszt☺️2024. febr. 21. 15:18
1/17 anonim válasza:
1 évre rá estem csak teherbe, de sikerült.
Lett gond, de annak nincs köze a méhen kívülihez.
2/17 A kérdező kommentje:
1 válaszoló. És mielőtt teherbe estel szedtel valami gyogyszert vagy esetleg vitaminokat?
2024. febr. 21. 15:35
3/17 A kérdező kommentje:
És gratulalok kedves 1 es🤗🫶🏻
2024. febr. 21. 15:49
5/17 A kérdező kommentje:
Értem. Megkerdezhetem hany naponta probalkoztatok a siker érdekében?
2024. febr. 21. 15:55
6/17 A kérdező kommentje:
Es milyen gond lett belole ha szabad kérdeznem? 😞
2024. febr. 21. 16:19
7/17 anonim válasza:
Nem görcsöltünk rá. Volt, hogy 2 naponta szexeltünk, volt hogy 2 hétig semmi.
Amikor kedvünk volt.
A mehlepény ugy belenőtt a méhfalba, hogy amikor levált, majdnem elvéreztem. Nem tudták elallitani a vérzést, igy ki kellett szedni a méhemet
8/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom 😞 és köszönöm a válaszod
2024. febr. 21. 17:34
9/17 anonim válasza:
Egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat nem árt.Nekem volt méhen kívülim kivették az egyik petevezetékemet de szeretnènk majd babát.Van jópár ismerősöm aki m.k.után szült problémamentes terhességből.Kívánom hogy mihamarabb legyen banó!
10/17 A kérdező kommentje:
Szia. Koszonom a válaszod. Volt mar petevezeték atjarhatosagim es halistennek nincsenek letapadva. Elkezdtem szedni az elevitet, verhigitot a trombofiliamra, a folsavat es a myo sunt. Párom meg a profertilt
2024. febr. 22. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!