Mennyi az esély ilyen esetben?
Most nem a kioktatásra van szükségem és a negatív véleményezőkre!
A helyzet, hogy fogamzásgátlót szedek, de a tanulás, hogy egy idős asszonyt kell ellátnom stb néha okozza, hogy elfelejtem bevenni a fogamzásgátlómat.
Ez havi max 3 szemet jelent amit vagy később veszek be, vagy mivel kimegyek az időből egyáltalán nem.
Barátom a szex során nem szokott belém élvezni, mert máskor teljesen megborult a hüvely pH-m és a nőgyógyász azt javasolta, hogy teljesen ne élvezzen belém, hogy ne legyenek sűrű gondjaim emiatt.
3 hónapja nem jön meg gyógyszer mellett, olvastam a mellekhatások között, hogy okozhat teljes vérzés megvonást meg a rendszertelen szedés is okozhatja, most 2 napja folyamatosan émelygek, nincs étvágyam, álmos vagyok, és picit gyarapodtam is.
Ez most a hormonjaim megborulását jelenthetik, vagy baba lehet a dologba? 1 hónapja negatívat teszteltem. Most még várom, hogy hátha megjön. 🫠
21l
En a helyedben elmennek orvoshoz, egy ultrahang nagyon sok mindent kimutat. És ha ne adj isten, bármi baj lenne, jobb időben megtudni és kezelni. Nekem cisztak miatt csuszkalt a ciklusom, de ez a 3 hónap sok idő
Tesztet pedig csinálj ha aggódsz a terhesség miatt.
Úgy nem aggódok a terhesség miatt, mert éppen már elférne a baba, de ha tehetem szeretném a legjobb környezetbe várni és mindent megadni neki. És ha itt is van pocakba, nem szeretném a fogamzásgátlómmal mérgezni.
A ciszta milyen tüneteket okoz?
Figyelj, menj el orvoshoz, ne a gyakorin akard diagnosztizálni magad.
Rengeteg tünete lehet egy cisztának/terhességnek/vetélésnek és szinte nulla tünete is lehet ezeknek.
Kérj időpontot a nőgyógyászodhoz.
Annyira pontosat sajnos nem tudok neked mondani, viszont okozhat pontatlan menstruációt (nekem 45 nap volt a legtöbb 2 menstruáció között) nagyobb mennyiségű, darabos. Ami viszont nekem nem volt a 6cm-es ciszta mellett sem, fájhat, görcsölhet nagyon a hasad.
Nekem szerencsém volt és felszivodott, de havonta-kéthavonta nézte a doki. Emellett volt több kisebb is időszakosan, de ez volt a legkomolyabb eddig. Itt mar műtétrol is beszéltünk. Most pedig beverzett tüszőm van, ami miatt megyek vissza.
Viszont elvileg a fogamzásgátló kissé blokkolja ezek kialakulását, nekem akkor jöttek sorra, ahogy leraktam.
De ha tudsz menj el orvoshoz, mert tényleg sok minden okozhatja. Lehet "csak" a hormonjaiddal van valami, de az is lehet semmi komoly, de jobb utána járni, hogy te is megtudj nyugodni🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!