Lehetek terhes ennyitől? Nagyon félek..
A partnerem rám élvezett, majd a spermáját elkente rajtam. De úgy éreztem, hogy az elkent sperma megszáradt miközben elkente rajtam. Gondolom, akkor az ujjain is megszáradthatott, ha rajtam is. (Ez nagyjából 2-3 hete történt)
Ez után a puncimat kezdte el simogatni. Nem nyúlt fel a hüvelyembe, mivel még szűz vagyok. Nem éreztem, hogy az ujjai nedvesek lennének.
Lehetek ennyitöl terhes? Nagyon aggódom napok óta, és stresszelek...és a menstruációm sem akar megjönni, néha picit begörcsöl az alhasam, és tegnap óta a cicim is fáj...31. napon vagyok, igaz, volt mikor a 33.-on jött meg, de akkor is félek...
Le is hülyézhettek, meg bármi, csak valaki mondjon valamit mert nagyon aggódom...
Köszönöm magyon a válaszaitokat, nekem már ezek is sokat segítenek! :)
De akkor a mensim miért késik, vagy miért nem akar megjönni?...:(
Köszönöm a megnyugtatást!:)
Igen, volt ilyen már, de csak egy alkalommal volt amikor 33. napra jött meg, igaz nekem elég változatos a ciklusom, van hogy 24.napra jön meg, van hogy 32.re. Talán most azért is vagyok ennyire rá feszülve arra, hogy megjöjjön, mert akkor tudnám, hogy nem vagyok terhes.
És tényleg köszönöm a válaszaitokat, nagyon kellett ez a megnyugtatás már nekem. :) De igazán akkor fogok megnyugodni, ha megjön végre...úgy érzem, mintha ezer éve várnék, nagyon ideges vagyok napok óta, és mintha "lehetetlen" lenne hogy megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!