A Durex feel thin-óvszerek a vékonyságuk miatt nem veszítenek a megbízhatóságukból?
Milyen készletet akarsz te? "Gumijavítót"? 🤣
Olvasd el a használati útmutatót legalább tízszer, mire megérted, tarts be mindent és nem fog szakadni.
Talán egyszer szakadt el 10 év alatt pedig használtunk minden félét minden márkából.
Ha aggódtok inkább válasszatok olyat amiben Ti megbíztok, mert elrontja az egészet ha ezen görcsöltök.
Nem azért fog elszakadni, mert vékonyabb, hanem mert nem figyeltek oda.
A vastagabb is ugyanúgy elszakadhat, ha pl: nem vízbázisú síkosítót használsz, megsérted körömmel, szárazon tolod...stb.
Szerintem te ne használj óvszert, már a kérdéseid sem értem. Nem a vastagságtól függ, hogy szakad-e, hanem a megfelelő tárolástól és használattól, ami a használati útmutatón részletesen le van írva, és itt is leírták a válaszolók.
"vissza lehetne állítani az eredeti állapotát" - ha elszakad természetesen nem. Több darabosat vegyél, amúgy is az jön ki olcsóbban per darab, és akkor mindig van tartalék ha véletlenül elszakadna.
"Pároknak milyen óvszer ajánlott?" Nem értem a kérdést. Bármilyen, amilyet akartok használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!