Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt másnál esetleg így...

Volt másnál esetleg így terhesség? 4 nap késés, tegnapelőtt negatív teszt.

Figyelt kérdés

Fixen 30 naposak a ciklusaim, most valamiért már 34. napnál járok. Van rá esély, h nem félidőben ovuláltam..

De már 6 napja azt érzem, hogy “ma biztos megjön” ,fáj a hasam, a melleim is feszülnek, a fejem is fájdogál tompán.

Csináltam egy tesztet 2 napja , negatív lett.

Valakinél ebből lett még pozi teszt?

febr. 6. 11:10
1 2
 11/12 Cicoo007 ***** válasza:

Sziasztok!

Én most úgy jártam hogy 6.napja semmi... Max 1 nap csúszás ha volt, illetve csak a fiamnál és a 2.babánál volt hogy két napot késett,majd rögtön utána megjött,és a következő hónapban mindkétszer kismama lettem.

Sajnos a 2.babát el kellett engednunk,a fiam már lassan 2,5 éves.

Pár hónapja próbálkozunk,nem késett, és most 6.napja semmi,teszt negatív,igaz este csináltam,és sokat jártam mosdóba,de nem tudom...az a húzó mindjárt megjön érzés megvan,meg görcs jön megy pont úgy mint mikor babás az ember...semmi rendellenes és sehol semmi ... Persze mondták hogy stressz vagy kimerülseg hát nekem ezek még se kottyantak sose...nem tudom mi lehet 😐 drukkolok nektek lányok!

febr. 8. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, miújság? Én voltam az 5,7,9 válasz írója. Én pozitívat teszteltem ☺️🙏 remélem nálad is baba okozza a késést/kimaradást!
febr. 9. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!