Szerintetek lehet belőle baba?
Figyelt kérdés
Párommal ovuláció előtt 4nappal voltunk együtt és menstruációs naptár szerint pont mikor ovuláltam
Most eszerint a naptár szerint vagyok 6 nappal utána és nem várt előtt 7nappal. Most olyan érzésem van mintha megakarna jönni de ugye még nagyon elötte vagyok.
Mikor érdemes tesztelnem? Ami már biztosat mutat
Első próbálkozós hónap
Mind a ketten 22 évesek vagyunk
És lehet nem befolyásol semmit,de nem régen elkezdtem szedni a femibion 0-t
febr. 2. 13:25
1/4 anonim válasza:
Lehet, védekezés nélkül voltatok együtt. Akkor érdemes tesztelni, ha nem jön meg a menstruációd.
2/4 anonim válasza:
Nagyon korán vagy türelmetlen. Ha kimaradt az esedékes vérzésed, akkor majd tesztelj.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,tudom
Csak türelmetlen vagyok
Egyébként novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót
febr. 2. 13:29
4/4 anonim válasza:
Várd meg az esedékes nem várt napját. Honnan tudod h mikor ovuláltál? Ovulációs naptárra nem adnék, nem egy naptár szerint működünk.Használj ovulációs tesztet ha esetleg ebben a hónapban nem fogan meg. Kitartást és sok sikert.Ne görcsölj erre ennyire rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!