Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet belőle baba?

Szerintetek lehet belőle baba?

Figyelt kérdés

Párommal ovuláció előtt 4nappal voltunk együtt és menstruációs naptár szerint pont mikor ovuláltam

Most eszerint a naptár szerint vagyok 6 nappal utána és nem várt előtt 7nappal. Most olyan érzésem van mintha megakarna jönni de ugye még nagyon elötte vagyok.

Mikor érdemes tesztelnem? Ami már biztosat mutat

Első próbálkozós hónap

Mind a ketten 22 évesek vagyunk

És lehet nem befolyásol semmit,de nem régen elkezdtem szedni a femibion 0-t

febr. 2. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, védekezés nélkül voltatok együtt. Akkor érdemes tesztelni, ha nem jön meg a menstruációd.
febr. 2. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korán vagy türelmetlen. Ha kimaradt az esedékes vérzésed, akkor majd tesztelj.
febr. 2. 13:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen,tudom

Csak türelmetlen vagyok

Egyébként novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót

febr. 2. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg az esedékes nem várt napját. Honnan tudod h mikor ovuláltál? Ovulációs naptárra nem adnék, nem egy naptár szerint működünk.Használj ovulációs tesztet ha esetleg ebben a hónapban nem fogan meg. Kitartást és sok sikert.Ne görcsölj erre ennyire rá.
febr. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!