Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Menstruáció előtt 1 héttel, el kezdtem vérezni rendes piros vér volt és erősége közepes,tehát nem egy pár csepp volt. Na gondoltam magamba biztos hamarabb megjött, furcsáltam mert nekem eddig mindig pontos volt. El is könyveltem magamnak hogy megjött de ez a vérezgetés csak pár órákig tartott,utána mintha el vágták volna a cérnát. A "rendes Menstruációm" 28-dikán kellet volna meg jöjjön de semmi, csináltam egy tesztet mikor 2 napot késett de negatív. Kíváncsi vagyok volt már így valaki?
febr. 2. 10:35
1/4 anonim válasza:
Nem valószínű, csinálj még egy tesztet.
3/4 A kérdező kommentje:
Ja beszéltem a dokival 2 hét múlva tud csak fogadni. Most meg nagyon el kezdet égni a gyomrom,meg fémes íz van a számba még először meg ijedtem hogy el indult az orrom vérre🤣🤣 nem tudom mitől van ez peddig nem görcsölök semmire , úgy vagyok vele ha jönni akar a baba akor jönni fog.
febr. 2. 15:21
4/4 Cicoo007 válasza:
Szia.
A fémes ízt sok kismama érzi elég típikus tünet akinek negjelenik, illetve a pár csepp vér az lehetett a beágyazódás.
Azóta teszteltèl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!