Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehet baba?

Szerintetek ez lehet baba?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek. Az előző mensijeim december 20án és január 20án jöttek meg. Viszont a hét eleje óta brutálisan szédülök, időnként minden elhomályosul, rettentően fáj a derekam, már a nap felénél ülve el tudnék aludni. Valahogy olyan fura érzésem van. De a mensi megjött,szóval elvileg nem vagyok terhes. De azért már sok olyat lehetett hallani/látni, hogy valakinek csak a tabitól jött meg és annak ellenére babás volt. Szerintetek lehetséges a baba? Mikor kellene tesztelnem ha igen? Január 15én voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, akkor az volt a lapon, hogy jobb oldali ovárium 13,4x33,3 benne több 6mmes foll. ábr.

Bal oldali ovárium 15,4x22,8 benne több 6mmes foll. ábr. Nyálkahártya vastagság 5,6mm.

Előtte még utána napokban is voltunk együtt a párommal. Szerintetek mikor kéne tesztelnem amikor már tuti az eredmény?

febr. 1. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól vagy rosszul, akkor egy reggeli teszt biztosan mutatja. De nem valószínű, hogy az okozza. Esetleg ha nagyon halványka, kis semmi vérzésed volt.
febr. 1. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Tehát kb két hete biztosan nem voltál terhes, mert voltál orvosnál. Ha azóta esetleg összejött, korai még a terhes tünetek.

Tuti teszt együttlét után 18nap.

febr. 1. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Január 14én,egy nappal a nőgyógyászati vizsgálat előtt voltunk együtt tutira, a többire pontosan nem emlékszem de előtte meg utána is volt már. Ha 14én teherbeestem gondolom azt még nem látja a doki. Azt már jeleznie kéne a tesztnek, ugye?
febr. 1. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az már reggel igen.
febr. 1. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reggel tesztelek.
febr. 1. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Negatív lett reggel. Tesztelnem kéne még pár nap múlva vagy már biztos lehetek benne, hogy ez nem baba?
febr. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!