Szerintetek ez lehet baba?
Fogamzásgátlót szedek. Az előző mensijeim december 20án és január 20án jöttek meg. Viszont a hét eleje óta brutálisan szédülök, időnként minden elhomályosul, rettentően fáj a derekam, már a nap felénél ülve el tudnék aludni. Valahogy olyan fura érzésem van. De a mensi megjött,szóval elvileg nem vagyok terhes. De azért már sok olyat lehetett hallani/látni, hogy valakinek csak a tabitól jött meg és annak ellenére babás volt. Szerintetek lehetséges a baba? Mikor kellene tesztelnem ha igen? Január 15én voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, akkor az volt a lapon, hogy jobb oldali ovárium 13,4x33,3 benne több 6mmes foll. ábr.
Bal oldali ovárium 15,4x22,8 benne több 6mmes foll. ábr. Nyálkahártya vastagság 5,6mm.
Előtte még utána napokban is voltunk együtt a párommal. Szerintetek mikor kéne tesztelnem amikor már tuti az eredmény?
Tehát kb két hete biztosan nem voltál terhes, mert voltál orvosnál. Ha azóta esetleg összejött, korai még a terhes tünetek.
Tuti teszt együttlét után 18nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!