Esetleg akinek sikerült a baba ugyanazokat érezte mint szokta pl? Nekem 5napja volt peteérésem kb. Hasonlóan mint múlt hónapban ilyenkor szurkáló érzésem van a hasamban. Ha esetleg a tünetek hasonlóak lesznek attól még lehetek babás?
Ugyanazokat.
Bár harmadik terhességemnél már nemvárt napján ülve bármikor el tudtam volna aludni, de akkor már szép pozitív volt a tesztem is. Másik 2 terhességemnél ez is bőven nemvárt után kezdődött, mint tünet.
Köszönöm a válaszokat.:)
2 hónapja hagytam abba a gyógyszert nekem ezért is fura a pms tunet mert azalatt nem nagyon jelentkezett
És annyira fura hogy gorcsolhetek ugyanúgy mint előző hónapban de végül más lehet a kimenetel :)
Igen és nyilván tudom hogy kb nekem még csak jovoheten vasárnap kellene megjonnie messze van.
Nem is azt fejtegetem hogy terhes vagyok már most.
Hanem csak ugyanolyan tünetek lehetnek e a nemvártig.
Köszönöm a választ :)
De akkor nem keserít el ha esetleg tényleg minden ugyanúgy jelentkezik. És ez normális
Valaki esetleg?
Tart most ugyanitt?
🤚 Jelen!
Kb 5 napja volt ovu, és már pms tüneteim vannak, de azok mindig szoktak lenni. Nekem gyógyszer mellett is volt.
Nekem ez a 6.nap :)
Nekem gyógyszer mellett nem volt
Most különösebben nincs még semmi fejem fáj de gondolom az idő miatt
Mióta probalkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!